0

# Free Download Lagu Sampek Tuwek Denny Caknan Mp3

## Download Link Mp3

Sampek Tuwek Denny Caknan Lirik

Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine, sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku

Ooo
Seneng seneng bareng,
susah susah bareng
Nyanding sliramu,
sayang sliramu

Wes tak angen angen
We bakal dadi jodohku
Wes tak angen angen
Kowe dadi pilihanku

Tenang rasah sepangeng
Tenang aku wes seneng
Rene rangkulen aku
Tak nggo sangu turuku

Mbesok miliho dino kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji siji ne wong seng gawe ayem’e ati
Gawe urepku seneng, mesem saben bengi
Hu, wo

Gawe urepku, hoo
Mesem saben bengi

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.