0
Aan Widayanto @AanID212
Lirik Lagu "Kartonyono Medot Janji dan Terjemahan / Artinya" lifeloe.net/lirik/denny-ca…
Aan Widayanto @AanID212
Kok kebangeten men Sambat belas raono perhatian Jelas kubutuh atimu, kubutuh awakmu Kok kebangeten men
Aan Widayanto @AanID212
Loro ati iki Tambarno karo tak nggo latihan Sok nek wes oleh gantimu Wes ra kajok aku Mergo wes tau, wes tau jeru
Aan Widayanto @AanID212
Mbien aku jek betah suwe suwe wegah Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah Mbiyen wes tak wanti-wanti ojo ngasi lali Tapi kenyataanya pergi
Aan Widayanto @AanID212
Kartonyono ning ngawi medot janjimu Ambruk cagak ku nuruti angan anganmu Sak kabehane wes tak turuti Tapi malah mblenjani
Aan Widayanto @AanID212
Budalo malah tak duduhi dalane Metu kono belok kiri lurus wae Rasah nyawang sepionmu sing marai ati Tambah mbebani
Aan Widayanto @AanID212
Mbien aku jek betah suwe suwe wegah Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah Mbiyen wes tak wanti-wanti ojo sampe lali Tapi kenyataanya pergi
Aan Widayanto @AanID212
Kartonyono ning ngawi medot janjimu Ambruk cagak ku nuruti angan anganmu Sak kabehane wes tak turuti Tapi malah mblenjanii
Aan Widayanto @AanID212
Budalo malah tak duduhi dalane Metu kono belok kiri lurus wae Rasah nyawang sepionmu sing marai ati Tambah mbebanii
URL LifeLoeNET Lyrics Denny Caknan – Kartonyono Medot Janji Lyrics Kartonyono Medot Janji Lirik dan Artinya: Kok kebangeten men Sambat belas raono perhatian Jelas kubutuh atimu, kubutuh awakmu Kok kebangeten men Kok kebangetan sekali Mengeluh sedikitpun tak ada pe…

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.