12
falihinjasmi @FLjasmy

πŸ‘Ύ An ordinary alien / lecturer. 🏑 #FJhousereview πŸ“ƒ DM for any inquiries/review

instagram.com/fljasmy
falihinjasmi @FLjasmy
[Thread] This minimalist house looks so comfy; which incorporates landscape in between the two blocks. The glass windows and the courtyard offer enough natural light and nice view. What a wonderful design to be highlighted! #FJhousereview pic.twitter.com/LsKVwmc4vp
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
High ceilings at the living hall give a significant impact to make the area looks spacious. Integration of modern furniture and bricks finishing on the wall enhance the simplicity ambiance. pic.twitter.com/swJO2ByMLU
Expand pic
Expand pic
Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
With open concept, the kitchen only separated with the living hall by lower cabinets which also function as a dining table. White theme suits the whole area and provide a cosy atmosphere to cook and enjoy the meals. pic.twitter.com/fpf1itwBg6
Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The courtyard is the jewel of this house design. With a proper landscape design, it provides good view, warmness and serenity in between the two blocks. It divides the first block (living hall, kicthen, communal space) and the second block (bedrooms and restrooms). pic.twitter.com/pWzY8cLTrv
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The communal space at the second floor has a great view towards outdoor and sky. The woody finishing at the ceilings reflects the same material on the floor, which is trying to harmonise the entire house. pic.twitter.com/PsP0cCw6ST
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
Front and section elevation of this house for your reference. Location: Danang, Vietnam Designed by: To Huu Dung, Tran Tri Anh Nguyet Area: 5Γ—20m (100msq) Pictures courtesy: To Huu Dung pic.twitter.com/bxLqvDPShX
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Farid Muhadi @FaridMuhadi
@FLjasmy Berapa sqt rumah yg sesuai untuk renovate macam ni?
falihinjasmi @FLjasmy
@FaridMuhadi Depends on purpose and nak accommodate berapa org.. luas tanah tak cukup, go vertically ✌🏻
nur imaiman @imaimanx
@FLjasmy @FaridMuhadi Location: Danang, Vietnam Designed by: To Huu Dung, Tran Tri Anh Nguyet Area: 5Γ—20m (100msq) Kalau biasa property kat Malaysia jual rumah teres biasa: 20' x 70 (130 metersq) Maksudnya rumah teres biasa dah boleh renovate macamni.
Farid Muhadi @FaridMuhadi
@imaimanx @FLjasmy Oh tu la tapi nampak macam rumah ni lagi luas dari 20x70. Maybe sebab rumah dekat Malaysia banyak yg ada satu bilik dekat floor bawah kot. Kena buang satu bilik untuk buat macam ni la kan.
nur imaiman @imaimanx
@FaridMuhadi @FLjasmy Typical malaysian teres punya style, masuk pintu depan. Kiri atau kanan akan ada bilik. So cuba bayangkan yg bilik tu takde. Dapatlah keluasan mcm dlm review ni. Lagi satu, rumah bertingkat ni creat space gabungan dari tingkat 1&2 yg linked dan pencahayaan depan dan atas rumah.
Haie Hadid @haiehadid
@FLjasmy @SuzannaZulkifli One question; where is the toilet and bathroom?
falihinjasmi @FLjasmy
Chill guys. There's a restroom for both level. Here is the floor plan. Tak kan la toilet kat luar... kot ye pun...🀣🀣 pic.twitter.com/tltExsFq8L
Expand pic
Expand pic
Iknandi Tiara Ls @iknanditiarals
@FLjasmy @khoiruladha_ @SyazwieHariz percaya kok kak kalo ada dan jelas ada. cuman itu yg nanya toilet itu bikin ngakak pake ditanyain. sm yg ngereply πŸ˜‚πŸ˜‚

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.