Kunci Gitar Kalung Emas Didi Kempot

kunci gitar kalung emas Dari didi kempot, post terbaru dengan menggunakan kunci dasar yang mudah bagi para pemula yang sedang mencari kunci gitarnya https://chordeology.blogspot.com/2019/08/kunci-gitar-kalung-emas-didi-kempot.html
NEWS social politics ENTERTAINMENT chordeology media
0
ridwan @ridwanysp
Tadi dijalan ketemu cowo pake kaos deus, celana jeans, sepatu vans, tas supreme, pake kalung emas, cincin emas, gelang emas, tpi naik ojol
rani @rannimayangsari
Denger lagu didi kempot yang kalung emas kok tiba2 sedih ya, padahal yang disedihin juga engga ada...............
Intan @intndyws
Mau liat konsernya once, fiersa, sama danilla latian nya lagu didi kempot kalung emas sama cidro :(
kalengsusu @kalengusus
Drum band teh kenapa maininnya lagu kopi dangdut terus ya 🤔 Kenapa ga, kalung emas, gitu.
KemisPahing @rHeno_haritsun
@jangandengerin Kalung emas, sing ono gulumu, saiki malih dadi biru..
Choirur Rizqi @Choirur_Rizqi
Loro atiku atiku keloro-loro rasane nganti tembus neng dodo Nangisku iki mergo kowe seng njalari kebangeten opo salahku iki Opo dosaku iki Kalung Emas ~ Didi Kempot Cover by Rizqi #cover #kalungemasinstagram.com/p/B1isx2znS1C/…
Expand pic
Rizvi @Rizvifirdian
Sakdurunge koncoku apal lague didi kempot terus nggae story captione the godfather of broken heart, aku wes apal iku cidro kalung emas sewu kutho ket jamanku SD🙈
Kang Widi (Widi Astiyono) @kangwidi
Didi Kempot - Kalung Emas, Live at (FIB UGM) youtu.be/B8mk-aoDOl8 lewat @YouTube
Expand pic
be @tebeeehacep
Ini bapak2 di pos nge play lagu Didi Kempot - kalung emas sekut parah.
Aji Satria Bagaskara @aji_bgs
Pakde @didikempotid kula badhe tanglet, kalung emas niku nopo saget luntur dados biru nggih, soale kalung ipun ibuk mboten lunter warnane, niku nopo amargi tresnone bapak dhateng ibuk mboten luntur2 nggih. Cekap semanten
viki @vickyutama
@tnjnlrst Seng disebut kalung emas emang seng ndi wkwk
Load Remaining (694)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.