0
dàn @DanialArdi
makmum really made people paranoid when they’re praying alone
dàn @DanialArdi
makmum really made people paranoid when they’re praying alone
Miss 🌸 @littlemisshanaa
Sumpah menyesal tengok cerita makmum. Ni semua baca thread dari sape ntah kat Twitter ni. Rating 10/10 😑 Aku punya rating 3/10 😒
Miss 🌸 @littlemisshanaa
Sumpah menyesal tengok cerita makmum. Ni semua baca thread dari sape ntah kat Twitter ni. Rating 10/10 😑 Aku punya rating 3/10 😒
Kinnn @nrlashikin_
Makmum aku tak tengok pun lagi, tapi nak solat maghrib tadi aku tak tenang sbb aku teringat orang buat thread pasal movie tu adu😅
Kinnn @nrlashikin_
Makmum aku tak tengok pun lagi, tapi nak solat maghrib tadi aku tak tenang sbb aku teringat orang buat thread pasal movie tu adu😅
Qilah @AnakNazari
Kepada yang tengok wayang Makmum kat Tgv Sunway Piramid pukul 6.30 petang tadi, saya tak bayar tiket untuk dengar awak awak SEMBANG MAMAK ye
Qilah @AnakNazari
Kepada yang tengok wayang Makmum kat Tgv Sunway Piramid pukul 6.30 petang tadi, saya tak bayar tiket untuk dengar awak awak SEMBANG MAMAK ye
zeroBrain @VitronaAdhe
MAKMUM | Film Horor | Short Movie | 귀신 youtu.be/qG5BKquejCE
Expand pic
zeroBrain @VitronaAdhe
MAKMUM | Film Horor | Short Movie | 귀신 youtu.be/qG5BKquejCE
Expand pic
MadRizzz . @rizzzruzzz_
kalo cerita makmum takcukup seram cenna eh 😂
MadRizzz . @rizzzruzzz_
kalo cerita makmum takcukup seram cenna eh 😂

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.