Sang Penguasa Ghaib Tanah Jawa dalam Serat Sabdo Palon

Legenda tanah Jawa 1. Pada sira ngelingana Carita ing nguni-nguni Kang kocap ing serat Babad Babad nagari Mojopahit Nalika duking nguni Sang-a Brawijaya Prabu Pan samya pepanggihan Kaliyan Njeng Sunan Kali Sabda Palon Naya Genggong rencangira. Read More
jatim dpn Situs Budaya sejarah cagarbudaya arkeologi kediri Damar Panuluh Nusantara budaya
0
URL www.damarpanuluhnusantara.com 22 Sang Penguasa Ghaib Tanah Jawa dalam Serat Sabdo Palon Legenda tanah Jawa 1. Pada sira ngelingana Carita ing nguni-nguni Kang kocap ing serat Babad Babad nagari Mojopahit Nalika duking nguni...

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.