1
Amirul Syafieq @syafieqisa

Semoga seketul syafieq dimurahkan rezeki. Aamiin. ๐Ÿคฒ๐Ÿผ

Amirul Syafieq @syafieqisa
8 jam rider mcd, 6 jam rider grabfood. Doakan aku dapat menghalalkan gadis pilihan aku tahun depan guys๐Ÿฅฐ๐Ÿ’•๐Ÿ’ช๐Ÿป pic.twitter.com/YmUhJdF8Iq
Expand pic
Expand pic
Amirul Syafieq @syafieqisa
Bunga bunga cinta๐Ÿฅฐ๐Ÿ’• sabar sikit ye sayang๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹ pic.twitter.com/4MLfIZoDk5
Expand pic
Amirul Syafieq @syafieqisa
Dulu kerjaya tapi sekarang hanya hobi๐Ÿ”ฅ pic.twitter.com/Q2W4zTG9ge
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Midoriya Tanjirou @ikmlhkmt
@syafieqisa @nrzraa Nampak org rajin mesti aku rasa bangga gila, sbb ak ni pemalas orgnya. Moga semua nya di permudah kan dan blessed with rezeki bro ๐Ÿ‘
Hawa Nabilla @hawanabillaa
@syafieqisa @ainxbllx_ Goodluck weh . Semoga korang berjaya kahwin on time. Tolong doakan tunang saya jugak @mirulfazlo . Kesian dia hari hari ot
Amirul Syafieq @syafieqisa
@ikmlhkmt @nrzraa Aamiin. Semoga kita sama sama rajin mencari rezeki untuk masa depan. Biasa la tu, aku pun malas dulu. Tapi ada wanita yang selalu bagi semangat untuk jadi rajin๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
notyourcrush โ™ก @ucnaa__
@syafieqisa Farzana gf you kan, schoolmate i convent bm, kirim salam diaโค bru !
Amirul Syafieq @syafieqisa
@babyshark94 @ainxbllx_ @mirulfazlo Thank you. Semoga korang pun dapat capai impian untuk bersama. Dan tunangnya terus diberi kekuatan dan kesihatan tubuh badan untuk menghalalkan orang dia sayang. Aamiin ๐Ÿ™๐Ÿป please support dia. Itu la kekuatan lelaki
Amirul Syafieq @syafieqisa
@ucnaa__ Ya ya farzana gf i. In shaa Allah nanti i sampaikan salam you๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
Amirul Syafieq @syafieqisa
@chillasaurusx Thank you. Alamak๐Ÿ™ˆ ada nampak langgar red light ke?๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ
๐š. @enamoradore_
@syafieqisa i'm just hoping your girl won't cheat on you bro โ˜น๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿป
Darth Darth Binks @chillasaurusx
@syafieqisa bukan bro kot tp ramai rider grab langgar, hati hati!
Amirul Syafieq @syafieqisa
@enamoradore_ Alhamdulillah, Sheโ€™s very good girl and loyal. May Allah ease everything ๐Ÿ™๐Ÿป
Amirul Syafieq @syafieqisa
@chillasaurusx Okay betul tu. terima kasih diatas nasihat itu๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
leoGenesis @l3oGen
@syafieqisa @ikmlhkmt @nrzraa bro, nk jadi rider grabfood ade kene byr ape2 x?
Amirul Syafieq @syafieqisa
@faliqfahmie Alhamdulillah. Thank you ๐Ÿ˜ญ Aamiin ๐Ÿ™๐Ÿป

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.