Ramalan nasib masa depan berdasarkan nama dan prediksi yang akurat

Ramalan nasib masa depan berdasarkan nama dan prediksi yang akurat
0
Rizkansyah @TweetSiRizkan

Apakah Anda tipe yang galau karena ramalan nasib buruk, atau justru bersemangat untuk membuktikan itu salah?

31/07/2019 11:04:54 WIB
イんノキキム刀リ @epputhiff

damn, unexpected. ramalan slh kali ini. lebih awal dr yg dijangka our supervisor want to see the progress for FYP1. wtfish 😂 im not ready for it. previous studies pun tak baca lgi. but nasib, report for LI almost done 🙏🏻 pic.twitter.com/LkM5cyXOJE

31/07/2019 10:26:22 WIB
Expand pic
Ramalan Bintang @id_zodiak

Ramalan Harian untuk #Leo Ramalan Hari ini: Tidak peduli terhadap kritikan seseorang boleh-boleh saja. Asal Anda tetap peduli pada  nasib mereka yang kurang beruntung. Anda boleh berkiprah sesuai naluri, asal tidak melanggar norma dan hukum yang berlaku.… ift.tt/2Yy65Gj

31/07/2019 07:12:22 WIB
Ramalan Bintang @id_zodiak

Ramalan Harian untuk #Leo Ramalan Hari ini: Tidak peduli terhadap kritikan seseorang boleh-boleh saja. Asal Anda tetap peduli pada  nasib mereka yang kurang beruntung. Anda boleh berkiprah sesuai naluri, asal tidak melanggar norma dan hukum yang berlaku.… ift.tt/2OngQeD

27/07/2019 07:10:36 WIB
m̶o̶o̶d̶b̶o̶s̶t̶e̶r̶ @modboster

Jangan pernah percaya ramalan nasib. Lebih percayailah dirimu sebagai penentu nasibmu sendiri.

26/07/2019 17:29:01 WIB
Ns. Rizal do ↺ @afrkml

Tuh baca temen2, jangan lagi minta dibacain nasib lewat guratan tangan lah, wajah lah, apalagi dari helai rambut Padahal apa yg orang pinter sampaikan itu ya aslinya sama buat semua orang wkwkwk Makanya kenapa percaya ramalan itu dilarang twitter.com/ndreamon/statu…

26/07/2019 10:51:45 WIB
my bad @afreenanatasya

so story of the day; on the way home from mcd, some guy naik motor keluar dari lorong unexpectedly and almost hit me!!!!nasib sempat tekan brek kalau tak dah kena langgar dah haih tapi nak cerita sebenarnya harini first time aku hon orang hahahah bangga siel

03/08/2019 13:26:05 WIB
AsNug @asnug_id

@scharwanee Terus gimana nasib org2 yg hanya punya mbl tua dong...???

03/08/2019 13:25:54 WIB
류진 @ryujintzye

@ONLYRPE sabar ya memang nasib wanita ☹😖

03/08/2019 13:25:51 WIB
Dippo. @Hadifazfar16

Nasib baik tak gerak seminar kalau tak mesti kena bahan sbb baju sama colour💆

03/08/2019 13:25:40 WIB
Rumeysa Sarısaçlı @Rmysa_Sari

@zgulsu Halime Gülsu bu zulüm sürecinin mazlumlarının sembol isimlerinden oldu. Masumdu... Bir öğretmen hanım ne darbesi yapmaya kalkıştı da hapsedildi? Her şey akla zarar. Rabbim tüm masum- mazlum vefat edenlerin mekanını cennet eylesin. Halkımıza da şuur ve uyanış nasib etsin.

03/08/2019 13:25:14 WIB
The Legendary Captain Milk🥛 @OnlySyhmiShrul

@aizath9nn Tu satu, pastu animation fia mcm sampah doh, nasib baik last battle je ok sikit

03/08/2019 13:24:14 WIB
💂🏻‍♂️ 🇲🇾🇵🇸 @jrkhalifah_

dahla dah takde duit sangat. nasib baik ada diskaun.

03/08/2019 13:24:00 WIB
KENTUCKY KID @RiseofKentucky

Nasib sebelum nikah,😌..take your time to move on girl🔥💪🏽 twitter.com/maisrthr/statu…

03/08/2019 13:23:54 WIB
KimPossible @__CallMeKim__

@JohanHeartyAnda Baik abam.. nasib kite jarang skipping.. ehhh

03/08/2019 13:22:52 WIB
belon musketeer @FadlinAhmad

The bimmer distance counter lied to me about 14km. Mati kita habis minyak nasib time sampai sdh 😂😭

03/08/2019 13:22:17 WIB
nacu @ntothea_

twitter aku slow gila nak refresh. last2 aku reinstall je nasib ok

03/08/2019 13:21:47 WIB
yavuz selim peker @yavuzselimpeke1

@ilyassalfan Allahım sen bu çocukların bundan sonraki hayatlarını oyun tadında yaşamalarını nasib eyle. Amin

03/08/2019 13:21:46 WIB
Sabahat @Sabahat10923943

@Karia22132341 Geçmiş olsun ,rabbim sırat-ı müstakım üzere yaşamayı size de bize de nasib etsin .

03/08/2019 13:20:34 WIB
fiqa miesha. @fiqa_miesha

Update: i tak tengok lagi spiderman sbb my brother nak tengok annabelle and my sister nak tengok crawl. Hm so setelah “berbincang”, we decide to watch crawl. 😜 nasib baik best twitter.com/fiqa_miesha/st…

03/08/2019 13:20:29 WIB
Load Remaining (881)

Comment

No comments yet. Write yours!