0
Rizkansyah @TweetSiRizkan
Apakah Anda tipe yang galau karena ramalan nasib buruk, atau justru bersemangat untuk membuktikan itu salah?
イんノキキム刀リ @epputhiff
damn, unexpected. ramalan slh kali ini. lebih awal dr yg dijangka our supervisor want to see the progress for FYP1. wtfish 😂 im not ready for it. previous studies pun tak baca lgi. but nasib, report for LI almost done 🙏🏻 pic.twitter.com/LkM5cyXOJE
Expand pic
Ramalan Bintang @id_zodiak
Ramalan Harian untuk #Leo Ramalan Hari ini: Tidak peduli terhadap kritikan seseorang boleh-boleh saja. Asal Anda tetap peduli pada  nasib mereka yang kurang beruntung. Anda boleh berkiprah sesuai naluri, asal tidak melanggar norma dan hukum yang berlaku.… ift.tt/2Yy65Gj
Ramalan Bintang @id_zodiak
Ramalan Harian untuk #Leo Ramalan Hari ini: Tidak peduli terhadap kritikan seseorang boleh-boleh saja. Asal Anda tetap peduli pada  nasib mereka yang kurang beruntung. Anda boleh berkiprah sesuai naluri, asal tidak melanggar norma dan hukum yang berlaku.… ift.tt/2OngQeD
m̶o̶o̶d̶b̶o̶s̶t̶e̶r̶ @modboster
Jangan pernah percaya ramalan nasib. Lebih percayailah dirimu sebagai penentu nasibmu sendiri.
Rizal Do @afrkml
Tuh baca temen2, jangan lagi minta dibacain nasib lewat guratan tangan lah, wajah lah, apalagi dari helai rambut Padahal apa yg orang pinter sampaikan itu ya aslinya sama buat semua orang wkwkwk Makanya kenapa percaya ramalan itu dilarang twitter.com/ndreamon/statu…
afreena @afreenanatasya
so story of the day; on the way home from mcd, some guy naik motor keluar dari lorong unexpectedly and almost hit me!!!!nasib sempat tekan brek kalau tak dah kena langgar dah haih tapi nak cerita sebenarnya harini first time aku hon orang hahahah bangga siel
AsNug @asnug_id
@scharwanee Terus gimana nasib org2 yg hanya punya mbl tua dong...???
류진 @ryujinzye
@ONLYRPE sabar ya memang nasib wanita ☹😖
Dippo🦋 @Hadifazfar16
Nasib baik tak gerak seminar kalau tak mesti kena bahan sbb baju sama colour💆
Rumeysa Sarısaçlı @Rmysa_Sari
@zgulsu Halime Gülsu bu zulüm sürecinin mazlumlarının sembol isimlerinden oldu. Masumdu... Bir öğretmen hanım ne darbesi yapmaya kalkıştı da hapsedildi? Her şey akla zarar. Rabbim tüm masum- mazlum vefat edenlerin mekanını cennet eylesin. Halkımıza da şuur ve uyanış nasib etsin.
Angel☀️ @OnlySyhmiShrul
@aizath9nn Tu satu, pastu animation fia mcm sampah doh, nasib baik last battle je ok sikit
💂🏻‍♂️ @kiyekkkk
dahla dah takde duit sangat. nasib baik ada diskaun.
Azazel✈️ @RiseofAzazel
Nasib sebelum nikah,😌..take your time to move on girl🔥💪🏽 twitter.com/maisrthr/statu…
belon musketeer @FadlinAhmad
The bimmer distance counter lied to me about 14km. Mati kita habis minyak nasib time sampai sdh 😂😭
nacuwa @ntothea_
twitter aku slow gila nak refresh. last2 aku reinstall je nasib ok
yavuz selim peker @yavuzselimpeke1
@ilyassalfan Allahım sen bu çocukların bundan sonraki hayatlarını oyun tadında yaşamalarını nasib eyle. Amin
Sabahat @Sabahat10923943
@Karia22132341 Geçmiş olsun ,rabbim sırat-ı müstakım üzere yaşamayı size de bize de nasib etsin .
fiqa miesha. @fiqa_miesha
Update: i tak tengok lagi spiderman sbb my brother nak tengok annabelle and my sister nak tengok crawl. Hm so setelah “berbincang”, we decide to watch crawl. 😜 nasib baik best twitter.com/fiqa_miesha/st…
Load Remaining (881)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.