0
Nur Aila Meysha @aila_youu
A THREAD ✈️ Trip to Lake Toba , Indonesia dari KUL bawah RM500 je !!!!! RT gais supaya now everyone can fly gais !!! pic.twitter.com/fKRbqI5zXW
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Nur Aila Meysha @aila_youu
Tempat yang tak sempat cover sebab jauh sangat dan bahaya naik motor👇🏻 pic.twitter.com/W219sOoxHI
Expand pic
Nur Aila Meysha @aila_youu
Total cost per head : RM 430 ▶️Airasia KUL-Silangit-KUL : RM 110 Next Trip📍Bangkok & Laos & Hua Hin ---------- Do follow our IG for more info and beautiful scenery 😍👇🏻 ▶️instagram.com/aila_you/ ▶️ instagram.com/elqhalielblqia… ▶️instagram.com/departfromeart
Nur Aila Meysha @aila_youu
Here more scenery for y'all ♥️! #airasia #laketoba #Indonesia pic.twitter.com/v0sHer38Ir
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Nur Aila Meysha @aila_youu
Gaiss i nak bagitahu sikitt kalau malam dekat sana bahaya sikit sebab jalan dia tepi bukit ,curam and dah tak banyak kenderaan so better gerak balik sebelum maghrib . pic.twitter.com/nyARwKMgS8
ايوني نسرين @Ayuni_Bunga
@aila_youu This is mine 😍 Istana Maimun Brastagi Sipiso Piso Danau Toba All in Medan! pic.twitter.com/HKPCP1uZ0M
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Nz @_nblzl
@aila_youu @SazliynaAhmd Urgent! You pergi ni semua naik motor ke? Diorng nk ke lesen motor kita?
Nur Aila Meysha @aila_youu
@_nblzl hey babe ! no tak perlu pun cuma masa nak sewa tu dorang akan mintak passport untuk print and helmet pun yang bawak je pakai 😊
Nz @_nblzl
@aila_youu Dari satu tempat ke satu tempat jauh tak babe? I pergi last 2year, banyak miss. Cantiknyaaaa 😭
Nur Aila Meysha @aila_youu
@_nblzl Ada yang jauh ada yang dekat babe . you kena pandai susun so nanti dah tau nak pergi mana and tak bazir banyak masa
Nz @_nblzl
@aila_youu Auch, berapa hari u spend masa dkt sana? U bawak ke babe? Or partner u?
Load Remaining (10)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.