0
suth @suthanmalik

was a blocked @suthanmxlik_ because twitter is suck. but, i'm still used it anyway.

suth @suthanmalik
masa tadi abis nonton dua garis biru, literally lampunya barusan idup, ibukku dari pojok seat langsung lari kearahku terus ngomong kueras pol "ya allahhh alhamdulillah anakku homo, abang gak gitu" ambek nangis. aku gaero kudu seneng opo piye se ....
suth @suthanmalik
@udinmilkita aku antara ate ngguyu opo seneng nggak iso mbedakno
suth @suthanmalik
@sasisudibyo proud of my mom but isin sisan sakjane:")))
flo.nad @FloNadayang
@suthanmalik @acipanser dibalik cerita lucu kejadian masnya, aku sebagai ibu bisa relate gmn khawatirnya ke anak di pergaulan sehari hari. semoga ibuk sehat terus
Fitri Dianasari @fitridianasari
@suthanmalik @udinmilkita Wis digowo ngguyu ae lah mas... Salam ya buat ibuknya. Ibuk rocks lah pokok'e!!
Bacot for lyfe @pembacodwargaID
@suthanmalik @nadyacaka Yaampun masss aku mau ngakak tp kasian jg sama kamu :')))
Ligwina Hananto @mrshananto
@suthanmalik Salam buat ibunya ya dari dr. Fiza 😂😂😂
suth @suthanmalik
@mrshananto ya Allah di reply sama Bu Dokternya😭😭❤️❤️
Mantunya Mamahmu @ipdiska
@suthanmalik @Permenkecil Yaopo ya aku yo bingung ape seneng opo sedih moco iki,seneng akeh wong sing toleransi tapi yo sedih tanda2 kiamat kok makin akeh 🙃
your grumpy old hag @8eatr
@ipdiska @suthanmalik @Permenkecil Lha yo nek tanda-tanda kiamat makin akeh ki yo diperkuat ibadahe, diakehi amalane, bukan malah diseringke maido wong ning twitter, sist!
suth @suthanmalik
@8eatr @ipdiska @Permenkecil seng sabar mas wakwaw dibawa ketawa ajaaaahh💅🏻💅🏻
suth @suthanmalik
@Ikaaa_taetae @Santachan971 @nadyacaka biasa aja kok. but im proud that my mom accept my flaws better than ur mom💅🏻
Ejot! @azkareiza
@suthanmalik titip salam ke ibunya mas . seruu :))
UDAH BIASA DIUNFOLL @nightlightsub_
@suthanmalik @amoxcillinn Ya Allah sumpah ngakak get Mas,,,, tak baca sambil tak bayangin intonasi + ekspresi Mama kalo tiba2 melejit gt wkwkwkwkwk
P Restianty Pamungkas @resti_pam
@suthanmalik Tolong segera dibuat dan diresmikan fans club untuk ibumu mas, saya mau daftar jadi anggota.
Load Remaining (6)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.