0
anny @cattiena
malunya scene melayu kena gelak dgn doktor 😅 pic.twitter.com/GYQsJAUpV4
anny @cattiena
u guys can watch the video at here youtu.be/LRf6w0IBhvQ 🤗
Expand pic
anny @cattiena
Act point I buat tweet ni supaya producer kalau nak buat filem/drama buat lah research dulu before buat scene camni at least takda lah malu kena gelakkan hekhek
🕊 @pirjieee
@cattiena @tikahhchuu Da nama nye pon berlakon memang la mcm tu tu😅😅😅
anny @cattiena
@pirjieee Hehe memang lah berlakon tp at least buat lah real sikit hmm cemana nak lawan cite korea ni. Just saying
🕊 @pirjieee
@cattiena Hihi....takpe nanti saya jadi pengarah awak jadi pelakon korea okay ke tk hihihi
anny @cattiena
@FahmiAriffin oooo time macam ni baru cari balik hm baru nak unfollow
Fahmi @FahmiAriffin
@cattiena boleh redeem biskut untuk twitfamous sini aina
anny @cattiena
@FahmiAriffin srs lahhhhh? sekarang jugak aina gi redeem!!
jerome valeska @wthafiz
@cattiena bila ramai org tengok netflix sibuk bising banyak scene lucah & ganas bagai, dah memang drama melayu memang sampah. producer tak reti buat research dulu ka ?
Dane @dh28884
@cattiena @fawwazirf doctor laki tu sound like dr fadzilah kamsah
ImZool @zolzzeeiichi
@cattiena Drama melayu mmg byk yg tak logik dan memperbodohkan org lbh teruk dari drama tamil atau hindustan. Tapi lagi bodoh cter tu lagi org suka..ni lah masalahnya.
alanlowkey @alanlowkey
@TheyoungKhan @VillageChick @cattiena To add, educated yg humble mumble. Jgn terkejut ada je yg super educated tp perangai bahan org fuhhh level lain. But this one, RESPECT ✊🏼.
anis_ed @miniwawa_
@cattiena Kdrama punya lakonan alam pekerjaan dia mmg nampak real and highlight apa diorang buat. Byk expose apa expertise diorg dlm pekerjaan masing2. Yg helok boleh ikut.
كيلا سي كراني @keranisekolah
@cattiena @_iiqaa okay aku dh tngok full video tu Dr tu advices dkt producer n scriptwriter Kalau nk buat scene medicine mcm ni Better rujuk dulu yg arif Bknkah dlm islam ada menyuruh kita untuk beri kpd yg arif tntng menjawab kemaslahatan
❄Maisarah❄ @mai_mael
@cattiena @naqlhwhb Nasib baik reaksi doktor melayu.. Buatnya reaksi doktor dri luar negara? Lagi parah malunya🤦🏻‍♀️

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.