0
Syahrain @SyahrainAzri
So this is short story, 2010 semasa kami tingkatan 5, same school. pic.twitter.com/LIFndSjCDq
Expand pic
Expand pic
Syahrain @SyahrainAzri
Nak dijadikan cerita, majlis pernikahan dicepatkan oleh her parent krn kekangan jadual sepatutnya ikat setahun. So 23/3/2019 kami sah jadi suami isteri pic.twitter.com/yhITydrrEJ
Expand pic
Expand pic
Syahrain @SyahrainAzri
24/3/2019 majlis kahwin kami pic.twitter.com/8bpq18ENcR
Expand pic
Expand pic
Syahrain @SyahrainAzri
This is our first raya together gather pic.twitter.com/Q1VWiJG6uK
Expand pic
Expand pic
Syahrain @SyahrainAzri
Genap 3 bulan majlis kahwin kami, arwah meninggal 24/6/2019 pic.twitter.com/PZeclj7gBO
Expand pic
Expand pic
Syahrain @SyahrainAzri
Allah sebaik baik perancang, nak dijadikan cerita mmg sepatutnya kami berkahwin bulan Jun selepas raya, tetapi Dia bg juga kami rasai kehidupan suami isteri walaupun sekejap.
Syahrain @SyahrainAzri
Tak minta apa apa, mohon sedekah al fatihah je utk arwah isteri. The end. 🤲🤲👌
Syahrain @SyahrainAzri
Opss yg bertanya arwah sakit apa, boleh pegi instagram story yg aku highlights "al-fatihah". Semua ada kt situ. ig:syahrain_azri
Syahrain @SyahrainAzri
Kami LDR 2011-2017. Arwah tekun mengejar cita cita di Unimas. So habis belajar terus kitorang plan kahwin.
Afiq Azmi @afiqazmi2
Guys, sedekahkan Al fatihah untuk wife bro ni. Go to his instagram page to know their story, under highlight "A-Fatihah". Its "Syahrain_azri" twitter.com/SyahrainAzri/s…
Arafah Mahpar @arafah_mahpar
@SyahrainAzri Masha Allah your wife rupanya. Yang rajin bantu orang and buat misi kemanusiaan for IMedik . Semoga roh arwah wife awak ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan solehah.amin. Berat mata memandang berat lagi bahu yang memikul. Stay strong.
@_hanemazman
@SyahrainAzri @wanikrl I thought you wanna share your happy ending but this sad ending. Salam takziah🙂
- @mrkmthew
@_hanemazman @SyahrainAzri @wanikrl our thoughts same until i baca sampai habis 🙂
كيلا سي كراني @keranisekolah
@SyahrainAzri Ok i dg baca ig si pemilik akaun ni Wife dia meninggal sbb brain tumor Al fatihah Bro
beL☁️ @nrnblhtuah
@SyahrainAzri ya allah tak kuat nya aku kalau aku ditempat kalian. i automatically nangis lepas tgk story ig and her photos eventho i takkenal pun doktor ni hm alfatihah buat beliau💔
beL☁️ @nrnblhtuah
@SyahrainAzri insha allah tempat dia disisi Allah. tenanglah disana and rehatlah wahai doktor!
ઈઉ 𝚊𝚝𝚒𝚎 ઈઉ @ezypepper
@SyahrainAzri @_jfais When someone you love is gone, it is a humbling feeling that there is nothing more you can do for her, except for the doas and sedakah that you hope will reach her in the other life. I’m so sorry for your loss adik. Al Fatihah. 🥺😢
ميرا @amiraizaity_
@arafah_mahpar @SyahrainAzri Saya mungkin penah berkerja dengan wife awak sewaktu buat program collabrate dengan I-medic. Moga wife awak ditempatkan dalam golongan orang solehah.
ηυγυΙ @ciknuyulco
tak nak cakap banyak, cuma nak cakap takziah untuk @syahrain_azri atas pemergian isteri yang tercinta . Allah memberi ujian yang tak terduga dan semoga juga Allah memberi kekuatan yang tak terduga juga untuk Azri .

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.