0
mahaRRi @MZulmaharri
Makhluk yang makan duit aku harini. Mujur sayang 😘 pic.twitter.com/LC0TWdb5vU
Expand pic
Jalak Lenteng @MeanMijer
@evvok Kalau ikutkan tak cukup juga. Mujur la syarikat tanggung duit minyak. Jadi cukup la 25. Biar kampeni duit banyak. Duit banyak baru sedao bawak anak berjalan
Nurul Ain @nrlnmnsr
Daripada melepak tak tentu pasal perabih duit, baik lah duduk rumah settle kain baju mengemas apa yg patut. Mujur site skrg keje 5 hari seminggu. Kalau hari bekerja mmg tak sempat nak buat itu ini.
mohd zikrullah @m0zios
Mujur la aku ada team yang genius dan rajin. Diorang yang banyak tolong aku jual dan generate duit untuk persatuan. Jual dadih la paling winn. Siap ada jadual untuk buat dadih tuu..😂 Dadih letak kat lobi je. Sape nak beli campak je duit dalam bakul. Untung sabut timbul la🤣🤣
d @nurdhidayah
Ada makanan pon mujur nak buat biadap lagi. Dah bagi duit belanja hari hari pon bersyukur la. Ni nak biadap lagi kalau nak makan sedap sedap bukan dekat rumah ni. Dengan makanan curah camtu je bawah meja. Kalau tak menyusahkan, perangai elok takde orang sibuk nak care
JuliaAs @jayjun31
@NajibRazak Baru saya tau ... saya ada PM bodo abadi... mujur dia letak jawatan pd 2015 sbb duit dah byak malas keje...
rays @farisHmzn
Mujur x larat. Nafsu perabis pitih tu kejam. Bak kata pujangga "duit takleh bwk mati" 😢
🌸 @_ftnrfhan
official banker adik adik adik adik : kak , pinjam duit maka ku hulurkan wang tanpa rela sjsksks mujur la sayang twitter.com/_eeeereee/stat…
🐰 @nor_emiyyyy
@NrlAmnRsl Tulah wehh. Cari duit nok konvo..hahaha...bele2 nok tunggu kijo hok konfem toktahu bilo...,😂 ni mujur ore siye ko kito jah ni babtu buleh kijo🤣🤣
kangmeen . @hday_tampan
dah berapa ramai mangsa terjerumus dalam series ni mujur semua bagi feedback baik. senang cerita cuba lah try test tak kenal makan tak cinta ye dok. papepun nak testimoni, feedback ke link boleh lah dm aku tapi jangan lupa bawak duit lebih kau ingat free ke ?!
Mohd Hilmi Ismail @MohdHilmIsmail
Mujur ada seorang brader ni datang dekat pakcik ni cakap “cik tukar dengan saya duit tu” Pakcik tu cuma cakap “ok-ok” Aku memang terus rasa nak jack muka pakcik tu. Bangang. Cakaplah terima kasih dekat brader tu 😅
Mr.F @FurqanAwwal
Pinjam duit member pon kne tibai terokk td, tadah telinga je laa dengar ermm😂😂😂😂, mujur member @azthkl05 @F1rdaus_
Rinie @azrinie
Alhamdulillah for this man ya Allah. Never said anything when duit hantaran was being discussed. He worked really hard for it. Tried to do second job (failed miserably at it 😂) but alhamdulillah managed to kumpul everything to this very last minute. Mujur bonus banyak gak
🐈 @syaahassan
mujur dapat satu tempat kerja dgn abang. jimat duit belanja aku hehehehe
Enin @Eninwawa
@neenakml @HusniFarhana98 Takpe aku guna duit sndiri tapi kita beli sekali HAHAHAHAHAHAHA NNTI CONFUSED LAGI MUJUR HRINI KAMI SAMA TAUU
feacandy @lyssfea
Punyalah bertahun-tahun saya duk cari bisnes yang boleh buat duit dalam tidur. . Rupa-rupanya ada kat tangan jer duk picit hari-hari... . Pakai handphone jer rupanyerrr! . Mujur saya dah tau awal-awal. Ada orang tu tak sedar-sedar lagi. . Boleh ws saya dgn tekan link di profile pic.twitter.com/yff4oSIEE4
Expand pic
Expand pic
~Muhammad Syarafi~ @RafiCounsel
@farhanajafri Sebab tu orang kata jangan kawin kalau takde duit only in Malaysia lah. Kat Algeria dulu masa pergi melawat member kat sana diaorang takde mintak hantaran bagai. Mujur tak jumpa jodoh sana. #eh
lyy @Frhdle
@ash_aus @ketengahketepi Mujur bagi 😂 mybe kucing tu pegi cari duit nak beli biskut mary hahahahaha tapi biskut hupseng cap pingpong makan saje pon sedap
Khairul Hafidah @fydaOthman
funny, broken, fool HAHAHAHAHHAHAA dahlah duit pun takde, bongok pulak tu. mujur ada kelakar sikit 😂😂😂 twitter.com/jacesicarus/st…
Adhiwira @ManameIsAdhi
Kad tercicir, duit tercicir. Mujur otak tak tercicir harini.

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.