Terekam Kamera CCTV, Pedofil Ini Sedang Diburu Polisi Malaysia

ingatkan anak-anak untuk hati-hati di luar rumah
0
ayie @xhmxdfxiri

@999Malaysia aku punyalah geram sampai aku berdoa ada rak kat situ jatuh atas dia.

13/07/2019 19:50:16 WIB
Ummu_Ammar87 @ummu_ammar87

@999Malaysia Harap dpt dtgkap segera..kluarga pliz alert dgn anak ank..jgn jauh dr ank yg msih perlu jagaan kita pliz!

13/07/2019 20:07:36 WIB
Kampak @hemaviton99

@999Malaysia @SiegerAnwalt Busyet org malaysia koq banyak penjahat kelamin macam gini?padahal negara islam?

13/07/2019 20:18:50 WIB
νυκτοφιλίας @jgtisjfs

@999Malaysia Shit. Kau jgn acah cari brg la lahanat. Ni depan aku aku flying kick atas tengkuk buar sawan natang sekor ni!!!

13/07/2019 21:02:33 WIB
SyahF ☕️ @syfreeze

@999Malaysia Tangkap, bagi pelampung anta kat laut kutip sampah. Selagi tak bersih, jangan bagi naik darat

13/07/2019 21:12:53 WIB
Pirata D Malayo @ArjunaTheodore

@999Malaysia @NabilHussein Babi.... sapa jumpa kasi potong... elok2 jadi manusia nak jadi babi.

13/07/2019 21:24:16 WIB
Raz D. Murphy @razmurphyy

@999Malaysia Aku pernah baca yang pedofil ni memang masalah mental. Kajian tu dia scan otak and otak pedofil cam ada cacat sikit kat bahagian depan. Orang yang pernah cedera kat kepala berkemungkinan jadi pedofil ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/P…

13/07/2019 21:32:43 WIB
a t i q a h @yuki_zurinara

@999Malaysia @HazeLatif Aku harap kote dia tumbuh cendawan kulat.. Dasar jantan keparat

13/07/2019 21:46:15 WIB
Fatinstayathome @fatinshazwani

@999Malaysia Jijik lah setan. Bodoh lah. Kau buat aku mencarut je pepagi ni.

14/07/2019 08:02:47 WIB
YOR CAT @syahidxx

@999Malaysia Dear all Liberal’s Practicers ! This is what you called as NORMAL? And we should consider this as a normal behaviours and orientation ? answer me thanks.

14/07/2019 13:25:02 WIB
Anuar™ @Zodiac_wolfpac

@syahidxx @999Malaysia apa kena mengena liberal dgn pedophile, even liberal doesn't support pedophile. lol

14/07/2019 15:56:21 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!