0
999 Malaysia 🇲🇾 @999Malaysia
Pedofile 😤..kejadian di kedai NT Shop Bandar Country Home Rawang.. pic.twitter.com/LVuHkfdMP8
. ayie . @xhmxdfxiri
@999Malaysia aku punyalah geram sampai aku berdoa ada rak kat situ jatuh atas dia.
Ummu_Ammar87 @ummu_ammar87
@999Malaysia Harap dpt dtgkap segera..kluarga pliz alert dgn anak ank..jgn jauh dr ank yg msih perlu jagaan kita pliz!
#NINJA CAP KAMPAK SPIDOL @hemaviton99
@999Malaysia @SiegerAnwalt Busyet org malaysia koq banyak penjahat kelamin macam gini?padahal negara islam?
νυκτοφιλίας @sowlwpwjn
@999Malaysia Shit. Kau jgn acah cari brg la lahanat. Ni depan aku aku flying kick atas tengkuk buar sawan natang sekor ni!!!
SyahF ☕️ @syfreeze
@999Malaysia Tangkap, bagi pelampung anta kat laut kutip sampah. Selagi tak bersih, jangan bagi naik darat
Pirata D Malayo @ArjunaTheodore
@999Malaysia @NabilHussein Babi.... sapa jumpa kasi potong... elok2 jadi manusia nak jadi babi.
Harraz @razmurphyy
@999Malaysia Aku pernah baca yang pedofil ni memang masalah mental. Kajian tu dia scan otak and otak pedofil cam ada cacat sikit kat bahagian depan. Orang yang pernah cedera kat kepala berkemungkinan jadi pedofil ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/P…
a t i q a h @yuki_zurinara
@999Malaysia @HazeLatif Aku harap kote dia tumbuh cendawan kulat.. Dasar jantan keparat
Fatin Shazwani @fatinshazwani
@999Malaysia Jijik lah setan. Bodoh lah. Kau buat aku mencarut je pepagi ni.
SYAHID @syahidxx
@999Malaysia Dear all Liberal’s Practicers ! This is what you called as NORMAL? And we should consider this as a normal behaviours and orientation ? answer me thanks.
Anuar™ @Zodiac_wolfpac
@syahidxx @999Malaysia apa kena mengena liberal dgn pedophile, even liberal doesn't support pedophile. lol

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.