1
Kate Walton @waltonkate

Jakarta cat lady and feminist writer. Born on Ngunnawal land. She/her. katewalton.au@gmail.com@

Kate Walton @waltonkate
Gojek, MRT and TransJakarta have spoiled me. It's so hard to get around in Canberra. ๐Ÿ˜ญ #literallyafirstworldproblem
Kate Walton @waltonkate
Like, the bus comes once every 30 minutes?! I forgot about this.
Permadi Arya @permadiaktivis
@waltonkate it's hard to get around everywhere in aussie. must have car
Andreas Harsono @andreasharsono
@waltonkate But you could walk. Healthy. Fresh air ๐Ÿ™‚
Kate Walton @waltonkate
@andreasharsono I do. But it would take a over an hour to walk into the city.
aders๐Ÿ•ท๏ธ @VineAde
@waltonkate Buka aja gojek cabang caberra, kali aja laku disana, ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚
Banks,,, @Genesis7173
@waltonkate Hahaha yg mau pindah ke Canberra, pikir2 lagi ya,,,enakan di JKT,,,๐Ÿ˜
Nicho @nicho0218
@waltonkate but you're lucky you have a healthy & clean air. Jakarta ppl r sucking poisonous air ๐Ÿ˜
ุฃุชุจุงุน ูŠุณูˆุน @HeryW2757
@waltonkate If you like online transportation like GoJek, hopefully the GoJek CEO Nadim Makarim can open cooperation with Australia.
lutfianna @lutfiannafd
@waltonkate same. I was in Sherbrooke, Canada and there is no home delivery like Go-Food and that made me frustrated ๐Ÿ˜ญ males banget keluar pake mobil cuma buat makan...
Yuli Wulandari @YuliWulandari
@waltonkate ga sangka ya, dari 3 hal itu bisa bikin Jkt berasa lebih oke dari Canberra ๐Ÿ™‚
Dito Wijanarko @wijanarkos
@waltonkate Terlepas dari macetnya ya, JakLingko kini semassif itu (terutama TJ: MikroTrans, MiniTrans, MetroTrans, hingga Transjakarta). + Gojek / grab = theoretically going places. Walau masih jauh dr yg terbaik, tapi hal kayak gini bener2 cuman mimpi pas pertama TJ buka + Reformasi KRL.
RIshakMattone @RJIshak
@waltonkate Pernah denger cerita temen tinggal di canberra bbrp tahun... bahkan wkt kita udah pake power bank , mrk blm ada.. pas liburan ke Indonesia... dia beli deh
Kate Walton @waltonkate
@RicaIshak Bener banget! Aku juga kaget kok di sini orang nggak bawa ke mana-mana
BeritaSatu @Beritasatu
VIDEO: Warga Jakarta Ingin Jaringan MRT Segera Diperluas brt.st/6fpn pic.twitter.com/Ht2X1wI2jM
Expand pic

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.