"Seniorku Diculik oleh Driver Go-Car, Selamat Tapi Trauma dan Sekarang Sedang di Rumah Sakit" Presedent Buruk Lagi untuk Perusahaan Gojek

sistem keamanan harus lebih ditingkatkan
0
Chris. @budakpanitia

Yo stay safe everyone, my senior got kidnapped by Go-Car driver last night. Bring out your pepper spray bc there are some sick people out there. P.s. she's safe now, thank god. pic.twitter.com/8umuM2PEkz

27/06/2019 14:04:01 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Chris. @budakpanitia

People are tagging gojek but there's no single response lmao. She's currently in hospital and we don't ask much to her about the kidnapping bc man twas traumatizing for her. If there is any update I'll leave it down here ✌🏻

28/06/2019 08:38:25 WIB
she @stellaekoo

@budakpanitia She's my senior too.. thank God she's safe now

28/06/2019 08:55:05 WIB
she @stellaekoo

@budakpanitia Yep, my senior back in my hometown. I was really shocked when I read the news on IG😢

28/06/2019 09:02:32 WIB
Chris. @budakpanitia

@notstellae Oh shindy old friend! Twas so sad tho she just graduated a week ago and now she gotta lay in bed probably scared to death 😔

28/06/2019 09:09:39 WIB
she @stellaekoo

@budakpanitia Yeah I heard her teeth broke or smth😢. It must've been a traumatizing experience sigh. Shame on that man and I hope gojek can do something about this mess.

28/06/2019 09:17:16 WIB
ananda @bukanfernanda

@budakpanitia buat iphone users: pencet lock button kamu 5 kali langsung nyambung ke emergency hotline. stay safe ya

28/06/2019 09:18:38 WIB
Chris. @budakpanitia

@notstellae Wtf I thought bruises and swollen cheeks only. They must do something otherwise grab will totally beat em up.

28/06/2019 09:39:17 WIB
Narcissism Overload @faishadlana

@budakpanitia Samsung pencet power button 2x emergency dan klo pencet 3x capture with gps

28/06/2019 10:40:16 WIB
Biru Laut🌊 @lattebaee

@budakpanitia Tips dari bapak driver gocar yang baik hati waktu nganter gua pulang malem : - sebelum masuk mobil, cek plat dan wajah driver - jangan langsung masuk dan tutup pintu - cek bagian bagasi mobil, ada orang asing atau ngga yang sembunyi (pintu jgn lgsg tutup supaya bisa kabur)

28/06/2019 10:52:11 WIB
Narcissism Overload @faishadlana

@budakpanitia Untuk cara ngaktifinnya ada di "settings" tapi kemungkinan tampilan setiap Samsung beda2 ya.. ini punya saya Samsung Galaxy A8+ pic.twitter.com/0Opk2ht4MO

28/06/2019 11:46:01 WIB
Expand pic
Narcissism Overload @faishadlana

@budakpanitia Akan seperti ini nanti SMSnya. Pastiin selalu ada pulsa ya..... stay safe 😎 pic.twitter.com/G9ET1pcZnR

28/06/2019 11:51:39 WIB
Expand pic
𝓬𝓮𝓷 @bukananakmicin

@faishadlana @budakpanitia mau tanya dong, aku nyoba jadi buka kamera doang, terus hp ku jadi error gitu. tau gak itu benerinnya gimana ya?:")

28/06/2019 11:53:29 WIB
Narcissism Overload @faishadlana

@bukananakmicin @budakpanitia Wah klo error saya ga tau mbak. Maaf ya semoga hp nya cepat sembuh 🙏

28/06/2019 11:55:09 WIB
Load Remaining (39)

Comment

No comments yet. Write yours!