Kumpulan Video Didi Kempot, bapak patah hati. eh bukan, lebih dari itu. Didi kempot adalah patah hati itu sendiri... 😭

Ditahbiskannya Didi Kempot sebagai Bapak Patah Hati Nasional (Godfather of Broken Heart) oleh kelompok warganet muda, Solo Sad Bois pada Sabtu (15/7) menunjukkan bahwa kaum muda memberikan apresiasi pada Didi Kempot dan genre musik yang dibawakannya yakni campursari.
0
IG: @InfoSeni @infoseni_
Maturnuwun warga Gunung Kidul, sudah bernyanyi bersama, kemarin. Terutama anak-anak muda yang tetap memegang teguh akar budaya nusantara. pic.twitter.com/YN1gSpze9e Via @didikempotid
IG: @InfoSeni @infoseni_
Udan udan dalane lunyu Lintange ndhelik mbulane turu Langite mendhung ing wanci dalu Nambahi kangene atiku Sworo takbir ngelingke aku Pingin nangis jroning batinku Karep mulih ora nduwe sangu Ra biso sungkem romo lan ibu - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/lhGoNzHyhY
IG: @InfoSeni @infoseni_
Lagu cocok buat yang lagi LDR “LAYANG KANGEN” - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/U77DjkZmJt
IG: @InfoSeni @infoseni_
Panase srengenge iso tak payungi Ning ra koyo panase wong loro ati Petenge wengi ngancani sepiku Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku Angin sumilakno kabute asmoro Tulungono aku sing keloro loro - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/pAcAo3ty7p
IG: @InfoSeni @infoseni_
Sworo angin Angin sing ngreridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis Ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/X4VKmq559W
IG: @InfoSeni @infoseni_
Mak bapak uwis ojo nangis Woconen layang sing tak tulis Mak bapak ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku Neng kene koyo ngene rasane Pingin mulih isih kurang sangune - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/zBYCu8BSJO
IG: @InfoSeni @infoseni_
Rino wengi ra lali tansah ndedonga Memuji marang kang kuoso Mugi enggal entuk paring pangapuro Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/N7S5lCnYHI
IG: @InfoSeni @infoseni_
Ning Stasiun Balapan Kuto Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Naliko Ngeterke Lungamu Ning Stasiun Balapan Rasane Koyo Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Da... Dada Sayang Da... Slamat Jalan - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/GmbE5kqo3H
IG: @InfoSeni @infoseni_
Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/HJz9Q8oRTM
IG: @InfoSeni @infoseni_
dek opo salah awakku iki kowe nganti tego mbleni janji opo mergo kahanan uripku iki mlarat bondo seje karo urip ku - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/a6uGVLWnrL
IG: @InfoSeni @infoseni_
Sedihnya, lebaran tahun ini Ada yang gak bisa mudik pic.twitter.com/3flqlm6w2h
IG: @InfoSeni @infoseni_
Ra maido sopo wong sing ora kangen Adoh bojo pingin turu angel merem Ra maido sopo wong sing ora trenyuh Ra kepethuk sawetoro pingin weruh Percoyo aku, kuatno atimu Cah ayu entenono tekaku - Didi Kempot - pic.twitter.com/dLIMiH7ZZD
IG: @InfoSeni @infoseni_
sworo angin angin sing ngeridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani pingin nangis ngetoke eluh neng pipi suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/YmHIoBHFss #MenparAjakIkawangiMajukanBWI
IG: @InfoSeni @infoseni_
Didi Kempot - Aku Dudu Rojo ( + lirik dan terjemahan bahasa indonesia) enjoyyy pic.twitter.com/GGYMC5jvrV Via @memokosong
IG: @InfoSeni @infoseni_
sworo angin angin sing ngeridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani pingin nangis ngetoke eluh neng pipi suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/YmHIoBHFss
IG: @InfoSeni @infoseni_
Gek opo salah awakku iki Kowe nganti tego mblenjani janji Opo mergo kahanan uripku iki Mlerat bondo seje karo uripmu Aku nelongso mergo kebacut tresno Ora ngiro seikine cidro - Didi Kempot - pic.twitter.com/Sa5oRT4UiT
IG: @InfoSeni @infoseni_
Musyawarah Nasional Solo Sad Bois Club Bersama Lord Didi Kempot pic.twitter.com/tIM4CfJb3K Via @erwnw

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.