Chirpstory will close the service later this year. At the end of September, you will not be able to post stories or comments.

Kumpulan Video Didi Kempot, bapak patah hati. eh bukan, lebih dari itu. Didi kempot adalah patah hati itu sendiri... 😭

Ditahbiskannya Didi Kempot sebagai Bapak Patah Hati Nasional (Godfather of Broken Heart) oleh kelompok warganet muda, Solo Sad Bois pada Sabtu (15/7) menunjukkan bahwa kaum muda memberikan apresiasi pada Didi Kempot dan genre musik yang dibawakannya yakni campursari.
0
IG: @InfoSeni @infoseni_

Maturnuwun warga Gunung Kidul, sudah bernyanyi bersama, kemarin. Terutama anak-anak muda yang tetap memegang teguh akar budaya nusantara. pic.twitter.com/YN1gSpze9e Via @didikempotid

23/06/2019 22:30:25 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Udan udan dalane lunyu Lintange ndhelik mbulane turu Langite mendhung ing wanci dalu Nambahi kangene atiku Sworo takbir ngelingke aku Pingin nangis jroning batinku Karep mulih ora nduwe sangu Ra biso sungkem romo lan ibu - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/lhGoNzHyhY

23/06/2019 20:53:59 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Lagu cocok buat yang lagi LDR “LAYANG KANGEN” - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/U77DjkZmJt

23/06/2019 20:26:59 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Panase srengenge iso tak payungi Ning ra koyo panase wong loro ati Petenge wengi ngancani sepiku Tanpo rembulan sing ndelik nilapke aku Angin sumilakno kabute asmoro Tulungono aku sing keloro loro - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/pAcAo3ty7p

23/06/2019 20:10:47 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Sworo angin Angin sing ngreridu ati Ngelingake sliramu sing tak tresnani Pengen nangis Ngetokke eluh neng pipi Suwe ra weruh Senajan mung ono ngimpi - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/X4VKmq559W

23/06/2019 20:01:18 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Mak bapak uwis ojo nangis Woconen layang sing tak tulis Mak bapak ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku Neng kene koyo ngene rasane Pingin mulih isih kurang sangune - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/zBYCu8BSJO

23/06/2019 19:48:18 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Rino wengi ra lali tansah ndedonga Memuji marang kang kuoso Mugi enggal entuk paring pangapuro Urip tentrem ayem ugo kanti mulyo - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/N7S5lCnYHI

23/06/2019 19:41:13 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Ning Stasiun Balapan Kuto Solo Sing Dadi Kenangan Kowe Karo Aku Naliko Ngeterke Lungamu Ning Stasiun Balapan Rasane Koyo Wong Kelangan Kowe Ninggal Aku Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku Da... Dada Sayang Da... Slamat Jalan - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/GmbE5kqo3H

23/06/2019 19:36:23 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Wong salah ora gelem ngaku salah Suwe-suwe sopo wonge sek betah Mripatku uwis ngerti sak nyatane Kowe selak golek menangmu dewe Tak tandur pari jebul tukule suket teki - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/HJz9Q8oRTM

23/06/2019 19:26:37 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

dek opo salah awakku iki kowe nganti tego mbleni janji opo mergo kahanan uripku iki mlarat bondo seje karo urip ku - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/a6uGVLWnrL

23/06/2019 19:22:54 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Sedihnya, lebaran tahun ini Ada yang gak bisa mudik pic.twitter.com/3flqlm6w2h

23/06/2019 19:13:25 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Ra maido sopo wong sing ora kangen Adoh bojo pingin turu angel merem Ra maido sopo wong sing ora trenyuh Ra kepethuk sawetoro pingin weruh Percoyo aku, kuatno atimu Cah ayu entenono tekaku - Didi Kempot - pic.twitter.com/dLIMiH7ZZD

23/06/2019 12:00:38 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

sworo angin angin sing ngeridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani pingin nangis ngetoke eluh neng pipi suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/YmHIoBHFss #MenparAjakIkawangiMajukanBWI

23/06/2019 08:51:32 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Didi Kempot - Aku Dudu Rojo ( + lirik dan terjemahan bahasa indonesia) enjoyyy pic.twitter.com/GGYMC5jvrV Via @memokosong

22/06/2019 21:44:09 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

sworo angin angin sing ngeridu ati ngelingake sliramu sing tak tresnani pingin nangis ngetoke eluh neng pipi suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi - DIDI KEMPOT - pic.twitter.com/YmHIoBHFss

22/06/2019 21:15:03 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Gek opo salah awakku iki Kowe nganti tego mblenjani janji Opo mergo kahanan uripku iki Mlerat bondo seje karo uripmu Aku nelongso mergo kebacut tresno Ora ngiro seikine cidro - Didi Kempot - pic.twitter.com/Sa5oRT4UiT

22/06/2019 20:36:07 WIB
IG: @InfoSeni @infoseni_

Musyawarah Nasional Solo Sad Bois Club Bersama Lord Didi Kempot pic.twitter.com/tIM4CfJb3K Via @erwnw

22/06/2019 20:34:16 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!