1
dweena @itsnotdweena
WHO even thinks about creating something like this?!?!!???? pic.twitter.com/oXByLOhW54
Story "Udah pada meninggal belom ya" Video Wahana Gabungan Histeria, Kicir-kicir & Ontang-anti.. Apalah kita yang naik ontang-anting aja berasa sakaratul maut 2030 pv 2
Kartika Anggun DS @KartikaAnggun
@ayuindri @Hanachubbs Editan sih kayanya..ini gyro drop di lotte world kaya hysteria di dufan gt. Tp lebih tinggi trus ada yg pake kacamata 2VR gt yu
Kartika Anggun DS @KartikaAnggun
@ayuindri @Hanachubbs Yg editan itu yg kaya ontang anting nya..jd cm kaya hysteria di dufan gt. Naik trus turun aja
dhee @Peachdyswoo
@inasnuratika Itu editan ternyata nas wkwk, aslinya kaya histeria doang 😂
Erna Sitorus @nnahere
@wdyrach Ada infia fact tan katany itu editan aka hoax, asliny cuma naik turun kaya hysteria aja
HoaxEye @hoaxeye
One more time, because this video is very viral and I keep receiving questions about it. That is CGI footage from a short film ‘The Centrifuge Brain Project’ by Till Nowak. You can find the original from YouTube. twitter.com/itsnotdweena/s…
HoaxEye @hoaxeye
Correction: this CGI is not from Centrifuge Brain Project (or the making-of material). This is different CGI job done based on the Gyro Drop in South Korea. Sorry for misattribution (but it's still CGI) youtube.com/watch?v=rPh4uS…
Expand pic
Minipiccolominipiccolominipiccolominipiccolominipi @MavetyStreet
@VakV99 @hoaxeye I saw it in the theatre!! It was one of a few short films showing. It was amazing to see people realize at different moments throughout that it was fake. It is INCREDIBLE on the big screen.
tika @tikaaafs
@risqiherlambang @catuaries @juriglagu Asli asli serem bgt mau pingsan wkwkw editan ya!1!1

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.