1
emp @tinystardustt
One of my followers has been fucking HER OWN DAD for 2 years. Aku awalnya berempati, nyuruh dia milih, menawarkan bantuan hukum, sampe cara untuk menghindari horny dad. Malah bilang “ayah ngewe sama aku karena ibu sakit, jadi gapapa kak” Lonte. pic.twitter.com/NWBzRPmm3J
 Expand pic
emp @tinystardustt
Dia jatuh cinta sama ayahnya, (menurutnya) Terus ga pernah nolak bahkan minta kalo diajak ngewe, bahkan bisa ngambek kalo ayahnya lagi ketawa-ketawa sama ibunya. What a fuckin cunt pic.twitter.com/O5RfnyMDNd
 Expand pic
emp @tinystardustt
I tried to calm her down, but deep down inside i wanna stab her 2377 times pic.twitter.com/XOgwkkvjOP
 Expand pic
 Expand pic
emp @tinystardustt
Kenapa harus aku kenapa harus aku pala lo sini gue blender asu pic.twitter.com/9ECJMe0bfb
 Expand pic
emp @tinystardustt
Udah mulai sarkastik lempar tipis lah gue pic.twitter.com/OvyKHdCl4O
 Expand pic
 Expand pic
emp @tinystardustt
Well, im trying to be nice. I dont know what happened to her, but still i wont fuck my dad. 1st my dad is ugly 2nd HE IS MY FUCKIN DAD
emp @tinystardustt
Im horny now, how the fuck she gets a dick and i dont
🤠 @chaeyeondepok
@tinystardustt she trust you......... and you tell this to everyone......... that girl will be hurted...............
emp @tinystardustt
@chaeyeondepok Hurt njeng. Mana ada hurted. Stupid dumb ass bitch, dont talk to me ava korea. I didnt even show her username.
ale @gassolime
@tinystardustt @chaeyeondepok ((hey im not an ava korea so i can talk to you ig)) yes you aint show her username but this is her privacy. she trust you, girl. and you just made a thread about her.
😼 @bumpykitten_
@tinystardustt Hopefully this isn't real. It's just too ejdjjsksnsjsiwwmwozn😭😭😭
😼 @bumpykitten_
@tinystardustt So am I. The worst worst worst sex experience that Ive ever read! Idk wht to do kalo gue jadi lo & nerima curhatan begini. Tp mgkn gue akan negesin lebih keras bhw dia salah, & bokapnya lebih salah. Lo ga mau coba up kasus ini rev ke polisi? I mean... Kasihan nyokapnya :'💔
emp @tinystardustt
@bumpykitten_ I offered her, and she doesnt want it. I tried to tell her that her dad is fuckin wrong. But she likes it.
😼 @bumpykitten_
@tinystardustt But Rev.. I don't think u hv to take it too serious deh. Soalnya makin gue baca makin ky unreal. Why? Bcs if her mom got HIV, kemungkinan besar bokapnya, bhkn dia, atau sodara2nya jg terpapar (dari ASI). Krn itu prosesnya tahunan kan? Cmiiw.
emp @tinystardustt
Judge me yes. Gue udah nawarin untuk ngebantu, dia malah gamau. Dia bilang “alhamdulillah ayah tiri aku ga kena” Whooo judgeeee me. Im the evil one here😶 pic.twitter.com/mro559rKuI
 Expand pic
Login and hide ads.