0
Agus Kodri: Waktunya uji nyali gelombang laut selatan, kaki sakit dan batal. Waktunya tarung tanpa pelindung, kaki sakit dan batal. Ini yg disebut saved by the bell? Nope! We’ll see you guys next.


https://twitter.com/alvinyudistira/status/1130525336481832960

Agus Kodri @AgusKodri
@Garuda501 Lelakon panguripan niku mboten sedoyo saged disisihaken, yén sampun wektosipun kedah dilampahi nggih monggo dilampahiké mawon kalih tansah sumerah dening Kanjeng Gusti Alloh. Prayogo yén wanciné kedah nyebrang Kali Serayu nggih monggo disebrangiké mawon bené kaliné nembé banjir.
MITRANDIR @Garuda501
"Lee... Suk yen bolak-balik ono lintang kemukus, banjur ono montor mabur sing bolak balik nugel jowo songko lor ngarah mangidul, ing wayah shubuh karo sore, iku pratondo yen negoro iki bakal nemoni goro-goro. Wes tak titeni awit jaman gestok!". (Ucapan Kakek Kami 30 Th. Lalu) pic.twitter.com/aStY7gaWm7
Expand pic
Agus Kodri @AgusKodri
Waktunya uji nyali gelombang laut selatan, kaki sakit dan batal. Waktunya tarung tanpa pelindung, kaki sakit dan batal. Ini yg disebut saved by the bell? Nope! We’ll see you guys next.
Agus Kodri @AgusKodri
@Garuda501 Slirané kalian kula lan sedoyonipun In Syaa Alloh sampun wekdalé mlebet teng kancah lelakon panguripan nebaraken kasumringahan bongso, sing becik ke titik sing ala ketara. Aamiin Ya Robb...
Load Remaining (75)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.