2
falihinjasmi @FLjasmy
[Thread] With manipulation of spaces, this terrace house being renovated creatively into a house cum office. Everything seems to be a cosy working environment with adaptation of typical house elements. "Benda boleh sekali, kenapa nak asing?" #FJhousereview pic.twitter.com/IpeHvAOvWc
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The hollow cubic facade with a vivid color scheme gives an unique identity for the house. Instead of enhancing the aesthetic value, it's also improve the ventilation system and incorporated shadow and light sensuality. Simple treatment, huge impact! pic.twitter.com/1njwvuclUT
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The ground floor being designed to fully utilised the space for working area. The grey concrete tones dominated the ambiance and strongly showcasing the masculinity of design. The line of natural lighting from the ceiling is 👍🏻. Overall, it's an conducive working environment! pic.twitter.com/Pk5fgn90Hh
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
Arrangement of decorations on the wall is spot on. The dividing space is clearly stated, while the monotonous staircase directly to second floor which is more private. pic.twitter.com/GTRnn0qpOt
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The landscape design at the backyard gives a liveable impact and provides serenity for the workers to release their stress. It will be a favourable space to gather for a sharing or brain storming session! pic.twitter.com/VZCaMar67V
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The upper part includes the kitchen and dining area. The modern concept being applied to give a clean and well organised looks. The openness at the ceiling allow enough natural light into the house, for both levels. Nice! pic.twitter.com/6hZCn6mecJ
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
This small alley leads to the master bedroom that will caught your eyes. Looking at the pattern drops on the bed and on the wall, it gives sense of romanticism while adoring the beautiful sunset view! Major love! pic.twitter.com/h9O7gbU6ea
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The location plan and floor plan for this house. pic.twitter.com/DfxPs7lVIU
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The sectional views for your reference. pic.twitter.com/tHlpyRoO5W
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
Another section and isometric drawing for your understanding. Location: Presidente Prudente, Brasil Designed by: grupoDEArquitetura Area: 220.00 m² Pictures courtesy: grupoDEArquitetura pic.twitter.com/yFgtXdFP4E
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
Login and hide ads.