#memetwit Yang Fobia Badut Segera Menghindar! Cuma Video 21 Detik Tapi Udah Bikin Merinding

badut2 mengerikan
fobia hantu awesomes badut
0
rina @siboolat
@athirahzndd @MajalahMastika Macam video ko dgn aku jadi vampire HAHAHAHAHAH
Fatin Nadiah @ftnshrmn
@MajalahMastika Cool stuff. Siapa beli set buku encyclopedia akan dapat patung harimau besar dan mata dia memang create illusion where every movement of us kita nampak bola mata dia mengekor. Its the same as kita ingat bulan yg ikut kita, walhal it stays right there.
gorjes @itsmeeethedog
@ftnshrmn Finally aku tak tertanya tanya lagi bila pergi mall time halloween and saw all the display costume
Fatin Nadiah @ftnshrmn
@i_leeyana There are tutorials on how to create faux glass eyeballs which give the Oculocephalic reflex that seems like they follow movements. Very cool!
Aidil Ashraf @aishrf
@ftnshrmn @i_leeyana Same thing happens on tv. Time pemberita tengah baca berita mata dia tetap ikut kita pergi kiri kanan tv. Aku be like: "dah kenapa mamat ni nak baca berita baca jelah asal nak ngendap aku?"

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.