Lelaki Kacak Dengan Gadget Impian iPhone 5

When talking about iPhone 5, people will scream ‘I want iPhone 5 as my gadget. iPhone 5 Gadget Impian! http://profhariz.com/2012/12/iphone-5-gadget-impian/ But I can’t afford it! Im just a student.
impian phone iPhone 5 gadget 5
0
𝐶ℎ𝑎𝑟𝑦𝑒𝑑 𝑃𝑢𝑡ℎ @CharyedP
Yeah right. Sometimes. kahkah RT @arJUJUmand: Retweeting a reply means "There you go, I'm not going to reply to you."
Hami Asraff @HamiAsraff
Jangan salahkan orang lain jika kamu memilih untuk sakitkan hati sendiri.
@__myraS
Mana dia ni, tanak reply mensyen dah ke. Jangan kata gementar. Hah!
plusline1800880000 @plustrafik
2042hrs Aliran trafik dari Subang menuju ke Datran Prima kembali bergerak lancar.Cuaca hujan.Pandu berhati-hati.
اميراة جوهاري @AmirahbtJohari
Jenis pelupa ni mmg byk minum air semut kot :p
🄵🄴🄳🅃🅁🄸 🅈🄰🄷🅈🄰 @fedtriyahya
Berikan hadiah utk keluargamu yg meninggal.” Kami bertanya: Ya Rasulallah,apa hadiah utk yg tlh meninggal?Rasulullah jwb: “Sedekah dan doa.”
♛🦄 Persona MAA & RM 🦄♛ @Zara_Syed
Barang baik bekalan 2013. Books & studded bracelets sebab no spikes allowed (macam la studded tu boleh) #boo http://t.co/56HW9L2Z
Expand pic
@syafiqahk_
#MentionPeopleWhoYouNeverForget @Adlannnn and @adukaadlisyah . First time tgk wayang dapat seats depan sekali hahaha great day w you guys
ATHIRA IBRAHIM @athiraibrhm
Sometimes we just have to be heartless
Arif Ishak @Piratz
I'm at Kuala Lumpur International Airport (KUL) (Sepang, Selangor) w/ 53 others http://t.co/VtulPpy2
bukan rosalinda @iela_Abdullah
ingatkan tak hujan tak banjir. tapi pool jugak depan rumah. main jetski jom.
v9 @v9wjbq
I should berkorban macam baby juga sometimes :)
JANE @deezahari
Cafe rafflesia yang sunyi seperti biasa. Hambar
Effi Saharudin 🇲🇾📱💻 @1Obefiend
Almost one whole day didnt tweet. Nobody misses me. good. One swift kick to my delusion of self importance
SYML @syamilshahimi
Pesen member yang depan baik tapi belakang mengumpat ni yang teman tak berapa nak gemar ni. Bagi makan spana 17 kang -.-
Ayat Pickupline ❤️ @AyatPickupline
Umur baru belasan tahun dah buat nama #TeamJanda , nampak sangat sakai menyakai laut.
CikGaram @sodiumchlorides
Sebab ini bukan syurga. "@HawaSumiri: Kenapa perlu wujud perasaan sedih,n air mata dalam hidup ni?!"
CikGaram @sodiumchlorides
Sebab ini bukan syurga. "@HawaSumiri: Kenapa perlu wujud perasaan sedih,n air mata dalam hidup ni?!"
Load Remaining (426)

Comment

Login and hide ads.