0
شاكره @ummisykrh_
Guys tengoklah lecturer statistics aku nii 😭😭😭😭😭 cute ja wehhhh she bring her cat to the class 😻 dia cakap dia terpaksa bawak sbb kucing dia bru lepas pergi vet and still pening2 lalat hahahaha pic.twitter.com/g74v8xwqwY
شاكره @ummisykrh_
Okay pening dia makin kurang and tak mengada nak suruh dukung dah 😹😹😹 pic.twitter.com/SuqH0BUMam
kanya lagna @farisacitra
@gennasatria @ummisykrh_ Pusing pusing nge fly kalo ga puyeng puyeng tuju keliling
Yusreeza Yusree @yusreeza
@ummisykrh_ Omg kalau i dalam kelas tu, i tak boleh concentrate belajar tauuu😭sbb nak usha kucing tu je😂
Fleur🌷 @nurainnuyen
@yusreeza98 @ummisykrh_ Dorg pun tak leh concentrate tu, duk me record je hehe.
tak sengaja @dradzuan_
@ummisykrh_ Aku percaya 80% students kelas statistics tadi tak focus belajar. 😏

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.