Terekam Kamera, Dosen Membawa Kucing Raksasa Miliknya Serasa Menggendong Bayi Sendiri Bikin Gemas Warganet

Kucing atau harimau sulit membedakannya
awesomes viral Kitten Video Viral kucing kucing imut funny cat cat pet
0
شاكره @ummisykrh_
Guys tengoklah lecturer statistics aku nii 😭😭😭😭😭 cute ja wehhhh she bring her cat to the class 😻 dia cakap dia terpaksa bawak sbb kucing dia bru lepas pergi vet and still pening2 lalat hahahaha pic.twitter.com/g74v8xwqwY
شاكره @ummisykrh_
Okay pening dia makin kurang and tak mengada nak suruh dukung dah 😹😹😹 pic.twitter.com/SuqH0BUMam
شاكره @ummisykrh_
@Jnnhxzhr Haah madam layan dia mcm baby sho kiutttt 😻😻😻
شاكره @ummisykrh_
@ZiyadFarhan11 Kannnn + comel + gemok + fluffy 😭😭😭
شاكره @ummisykrh_
@fatinayunieeee HA BARU NAK NGAKU MEMBER!!! cubit gak hg ni stg kot
شاكره @ummisykrh_
@Amirarusliii Weh ahhahahaha tadi kan madam letak atas meja jugak tapi dia mcm nak jatuh tergolek sbb pening 😂
a🦄 @fatinayunieeee
@ummisykrh_ Hang ka aku yang tak mengaku member. Dah famous jangan lupa aku
شاكره @ummisykrh_
@fatinayunieeee Tak lupa orang yang selalu sponsor makanan ke aku lah 🤭🤭🤭
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.