0
شاكره @ummisykrh_
Guys tengoklah lecturer statistics aku nii 😭😭😭😭😭 cute ja wehhhh she bring her cat to the class 😻 dia cakap dia terpaksa bawak sbb kucing dia bru lepas pergi vet and still pening2 lalat hahahaha pic.twitter.com/g74v8xwqwY
شاكره @ummisykrh_
Okay pening dia makin kurang and tak mengada nak suruh dukung dah 😹😹😹 pic.twitter.com/SuqH0BUMam
شاكره @ummisykrh_
@Jnnhxzhr Haah madam layan dia mcm baby sho kiutttt 😻😻😻
شاكره @ummisykrh_
@ZiyadFarhan11 Kannnn + comel + gemok + fluffy 😭😭😭
شاكره @ummisykrh_
@fatinayunieeee HA BARU NAK NGAKU MEMBER!!! cubit gak hg ni stg kot
شاكره @ummisykrh_
@Amirarusliii Weh ahhahahaha tadi kan madam letak atas meja jugak tapi dia mcm nak jatuh tergolek sbb pening 😂
🦄 @fatinayunieeee
@ummisykrh_ Hang ka aku yang tak mengaku member. Dah famous jangan lupa aku
شاكره @ummisykrh_
@fatinayunieeee Tak lupa orang yang selalu sponsor makanan ke aku lah 🤭🤭🤭
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.