2
falihinjasmi @FLjasmy
[Thread] This abandon classroom had been transformed into an interactive classroom by a dedicated teacher to make teaching & learning process more interesting. Kudos Mr. Nordin Ismail! pic.twitter.com/yj1JReJL7h
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The ambiance is so cosy. Barulah murid-murid rasa semangat nak masuk kelas dan belajar! pic.twitter.com/2L3HikGifO
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
Everything being organized well. The transformation makes everyone feels comfort. There's is space for the teacher too! pic.twitter.com/6VplqUIqaH
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
Reading and discussion space with artificial grass to cover the floor and comfy cushions on the bench. Feels like home! pic.twitter.com/qoE4WsbC7V
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
The information board with spotlights is something to be impressed! All the media is removable and can be replaced from time to time. pic.twitter.com/GYEXke4pUL
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
falihinjasmi @FLjasmy
This is Mr. Nordin Ismail. Great job sir and whoever involved in the project! Shout out to all teachers and parents out there, let's make our young generation's environment more conducive and effective! And kids, please be grateful too ๐Ÿค“ pic.twitter.com/fO9rmfHfpI
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
jay @najihanzd
@FLjasmy lawanya! tapi lagi bagus kalau posisi murid-2 yang duduk tepi itu ubah menghadap ke depan sebab macam tak selesa mereka tengok โ€˜screenโ€™ sebegitu rupa
pais @faizsumbaxx
@najihanzd @FLjasmy boss, ada sebab dy buat susunan meja mcm tu..bukan saje2 tau๐Ÿ˜‰
jay @najihanzd
@faizsumbaxx saya sentuh pasal posisi murid-2 itu sambil tengok โ€˜screenโ€™ dipapan putih. susunan meja itu sudah pun bagus dibuat sedemikian rupa :)
pais @faizsumbaxx
@najihanzd hahahaha..suruh jer budak2 ni pndai2 adjust sndiri mcm mna diorang duduk..atas keselesaan masing2..gittewww
jay @najihanzd
@faizsumbaxx sebab tu saya bagi pandangan saya bro...
falihinjasmi @FLjasmy
Since ramai yg argue about the loading of students dalam class, hope these diagrams dapat membantu untuk susunan meja yang efektif ๐Ÿค“ pic.twitter.com/F65hPTTdOl
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
ุงู…ุงู„ูŠุง ู†ูˆุฑ ุฑุฒู‚ู‰ @bbyamalia
@FLjasmy Sama kayak waktu aku sekolah bahasa inggris di bandung kelasnya dibuat bentuk โ€œUโ€ kayak gitu cuman kalo kelamaan pegel juga ya palanya miring ke kiri/kanan terus.
๐ŸŒธ @lliaaa98
@FLjasmy Kalau mak aku tengok mesti dia nak buat jugak ๐Ÿ˜‚
Login and hide ads.