1
Unicorn πŸ¦„ @adgaff_
@ridzwannradzi Awak, post lain boleh? Tapi cover perempuan yang besar tu. sebab telekung tu jarang. Walaupun hanya bayang tp better cover 😊 btw comeeeellll betul budak tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
arnold @anilmstffa_
@adgaff_ tapi orang tak fokus situ pon sis....
pumpkin @ayulee_
@anilmstffa_ @adgaff_ Bila you cakap macam ni, orang akan fokus dan tengok dekat situ. Daripada tk tahu, terus tahu, betul tak?
// @Lilgirlthemia
@ridzwannradzi Kalau aku mak dia... Batal dah solat sebab tergelak..
-! @adamakml
@ridzwannradzi Ini la budak tjti, HIDUPP VIRALLL !!!

Comment

Cinta Sukmah @CintaSukmah 18/02/2019 01:59:44 WIB
kami dari pihak anapoker akan memberikan rezeki pada festival poker Februari 2019 Dapatkan Freechips 80.000. Sekarang Transaksi Depo dan WD sudah bisa menggunakan OVO dan GO-Pay hubungi contact kami : WhatsApp : +6285-222-555-128
Login and hide ads.