1
madsan @LutfaSM_3012
Weh bapak sedih. Gugur air mata jantan akuπŸ˜”πŸ˜­ pic.twitter.com/6tR4vuU82M
madsan @LutfaSM_3012
Sedih la siaaa πŸ˜”πŸ˜­πŸ˜’πŸ˜© pic.twitter.com/JILQdhUGaL
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
βœ– @IZZL_HZIQ
@LutfaSM_3012 Bukan anak kecil sahaja mampu menarik kita masuk syurga, malah kucing pun boleh tarik kita masuk syurga. Walaupun dah banyak kucing aku tanam, tapi aku tetap akan sedih bila nampak kucing mati walaupun kucing tu bukan milik aku.
me @jfdaughter
@IZZL_HZIQ @LutfaSM_3012 Betul. Even kalau kt tengah jalan nampak ada kucing kena langgar sambil mengelupur pun terasa pedih,sedih dan kelu lidah tak terkata. Sampai kadang terdetik, jangan la ada kucing aku mati macam ni lagi, cukuplah 2 ekor. 😭 tibe rindu kucing kt kg
βœ– @IZZL_HZIQ
@jfdaughter @LutfaSM_3012 Kan? Pernah sekali tak sengaja terlanggar kucing masa drive kereta menangis aku dibuatnya sambil drive. Tapi selamat kucing tu hidup lagi. Tapi perasaan risau takut sedih semua tu ya allah mengalahkan langgar budak kecil.
- @Meowwgrr
@LutfaSM_3012 @OfficialFadd My dad until now rasa sunyi sebab kucing kami jaga more than 16 years dah takde. Cuba bayangkan apa yang sedih family i pernah susah kami takde makanan dulu so my dad bagi dia makan dulu tapi dia tolak makanan tu bagi kat my dad balik. And now i jaga anak dia sampai besar :’) pic.twitter.com/r65uS1wrWH
₆⁢₆ @dnialhaikl
@Pashafazilll @ArewinAzizan tu a tu!! Kucing saya pun macam tu hilang centu je tetiba selang 4bulan jumpa clone anak kucing mcm dia kat surau pic.twitter.com/plDhC4d0M8
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
₆⁢₆ @dnialhaikl
@im_aishahhhhh Rasanya la πŸ˜‚ sebab kat kawasan rumah ni dia sekor je warna kelabu πŸ˜… limited punya colour
danial.hkm @danial_hkm
@LutfaSM_3012 Mula2 mmg sedih lama2 faham la ni semua lumrah alam. Aku dah tanam lebih 14 ekor kucing dah. Sedih jugak la. Mandikan Dia, gali tanam Dia ikut kiblat pastu baca Al fatihah. Sedih kdg2 bila Ingat balik. Time makan Ada, Mandi pun Boleh tgk2 Kat tingkapπŸ˜‚ . Hmmmm
Login and hide ads.