0
Mohd Faiz @Mohdfaiz13

Unoffically 22. SAC - PSIS. Diploma in Electronic Engineering Communication DEP. Support Oh! Media.

https://t.co/NQVPJsjPwt
Mohd Faiz @Mohdfaiz13
Inilah dia MOH ACADEMY pic.twitter.com/jHE6MgDthW
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Mohd Faiz @Mohdfaiz13
Inilah dia MOH ACADEMY pic.twitter.com/jHE6MgDthW
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Mohd Faiz @Mohdfaiz13
Siapa2 yg tak dpt baca ni dia yg lagi jelas pic.twitter.com/TwgirY4soE
Expand pic
Expand pic
Expand pic
በአሚር የተባረከ ነው @exwhyzac
@Mohdfaiz13 kat mana eh dorang2 ni semua. Teringin nak kena kepung tak bagi balik rumah. Teringin sangat :'(
Mohd Faiz @Mohdfaiz13
@exwhyzac Kekadang port diorg kat restoran want makan yg kat Menara the weld tu. Pastu mamak kat sri hartamas.
teya @fathihah_nur
@Mohdfaiz13 @nuralikhlas_ I PERNAH KENA, siap bawa port diaorang lepak then psycho kaw kaw
anisssanisssss @afharanis
@Mohdfaiz13 Aku pernah kena. Memang habis gak duit 872 . Lepastu aku baru rasa something wrong and stress yg amat. Aku stop aku diam je even dia ws aku. Resit dia pun aku simpan lagi ni in case utk emergency kah!
Aida @aidakhirol
@afharanis @Mohdfaiz13 Nis, private acc ni. Org tak dpt baca hehehehehehe
Aida @aidakhirol
@Mohdfaiz13 @afharanis Follow la. Ada lagi tweet dia reply tu. awak ni mmg cari bukti ke org kena dgn MLM?
Mohd Faiz @Mohdfaiz13
@aidakhirol @afharanis Yup, tgh kumpul mangsa. Boleh jadi bukti lagi kukuh
Aida @aidakhirol
@Mohdfaiz13 @afharanis Ohh follow lah dia. Dia ada cerita pengalaman dia kena. Good luck to you.
Load Remaining (7)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.
Login and hide ads.