Bermanfaat Dalam Keadaan Darurat: Cara Pecahkan Kaca Mobil Pakai Headrest Sebelum Ikut Tenggelam di Dalam Mobil

perhatikan baik-baik dan semoga bermanfaat
0
نسي لمك تڤو #Justice4Adib @NasiLemakTepu

Kepada yang tak tahu cara pecahkan cermin kereta pakai headrest semasa kecemasan dan tak tahu cara/teknik gunakan headrest tu sila rujuk video ini: pic.twitter.com/LpWwxSfnL3

23/01/2019 09:52:47 WIB
adlysyam @_adlysyam

@NasiLemakTepu Lazada Shopee ada jual 'ResQMe',gajet kecik boleh potong seatbelt & pecahkan cermin keta dlm masa singkat.keychain size,sng bwk

23/01/2019 10:04:47 WIB
aqmalpeter @aqmalpeter

@NasiLemakTepu @ketengahketepi Tolong jawab pertanyaan saya. Kalau ada impact sebelum tenggelam ke dasar air. Impact triggered air bag untuk active. Macam mana nak hadapi situasi tu? Macam kes terbaru ni yang tular. Kereta SUV putih tu dah bergolek dua ke tiga kali sebelum menjunam ke dasar laut dan...

23/01/2019 20:42:14 WIB
نسي لمك تڤو #Justice4Adib @NasiLemakTepu

@aqmalpeter @ketengahketepi Susah juga nak fikirkan penyelesaian kalau things don’t go our way ni. Saya tweet yang ni pun kira basic untuk kecemasan je. Kalau melibatkan panic atau pengsan masa impact tu susah lah.

23/01/2019 20:45:38 WIB
ftnsyhrh @atenchinchie

@NasiLemakTepu @ketengahketepi Kalau dapat pecahkan tingkap macam ni pun saya tak pandai berenang 😩

24/01/2019 01:28:30 WIB
YB Atan @namasayaatan

@hiw200 @_adlysyam @_natashaanuar @NasiLemakTepu Ni adalah jawapan orang bodoh. Pisau potong sayur pon boleh buat bunuh orang

24/01/2019 10:14:19 WIB
GHOST @amyzulhel

@NasiLemakTepu @aqmalpeter @ketengahketepi Ini semua bergantung atas seseorang tersebut, walaupun dia ready macam mana pun kalau dah PANIC sama saje,yang penting jangan PANIC tu je.

24/01/2019 14:22:06 WIB
mrKAY @sir_lazat

@ZowMasterXY @fitznaw @NasiLemakTepu Tanpa air masuk cabin, regularizing the pressure, pintu taleh bukak... So, still kena pecahkan cermin. I guess..

25/01/2019 08:09:51 WIB
نسي لمك تڤو #Justice4Adib @NasiLemakTepu

@sir_lazat You are one of the ones that can think. Down gila baca replies yang tak reti fikir logic. 😭

25/01/2019 10:07:22 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!