6
Friendzone Material @silly_boney
Ini adalah MAIN THREAD kpd semua thread kisah seram. RT utk support. Follow utk stay connected. Sila quote tweet, jgn komen di thread ini
Friendzone Material @silly_boney
Koleksi kisah seram Jepun Junji Ito. Ramai antara kita yang takut dengan patung. Setiap org ada sebab tersendiri. Kisah keluarga pengamal ventriloquism yang suka hidup seperti patung. Ini adalah thread. pic.twitter.com/TBFEyyX7zr
Expand pic
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
Tips to uguys : 1. Kuatkan volume. 2. Tengok sorg. 3. Share pada kawan2 lain. Kredit-Artis genre horror Junji Ito
Friendzone Material @silly_boney
Click link Youtube di tweet atas utk full video. Apparently theres something wrong w my Twitter app. Tak support file .mp4. Not the first time tho. Highly disappointed. twitter.com/silly_boney/st…
Friendzone Material @silly_boney
@nabeelshahrin It was supposed to be a video thread, just like my previous horror threads. But somethings off. Untuk taknak bagi audiens menunggu, saya terpaksa ltk link shj. So sorry. Its Twitter's fault really.
MNS @nabeelshahrin
@silly_boney Its okay. Cuz twitterians love to read. Thats my only point though
Friendzone Material @silly_boney
@nabeelshahrin Im so done w Twitter's requirements for posting video. Format tu salah, ni salah. Kejap itu, kejap ini. But yeah, glad horror fans are all chill & understanding 💕😭😣🙇‍♂️
MNS @nabeelshahrin
@silly_boney Try changing phone takpun tukar platform. Ios, windows or android.
nurul ain @ainlufskul13
@silly_boney @terrysongtv youtuber ni banyak cerita n bagi reaction kat cerita2 seram Junji Ito. Serious best. Before ni pun tak pernah tahu pasal Junji Ito tp sbb saya tgok channel dia ni lah expose kat komik seram Ito. Cerita dia semua nice. Pack, full of horror and fears but short.

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.