0
محمد العفيف @MuhdAlAfif
Aku prank bini aku semalam, saje sent gambar ni kat dia, tahu2 kena block🤣 pic.twitter.com/8ENLLhABxE
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
a١ia @liy4suraya
@syfsyzwn Ni ke wife nya ? Dah unblock belum ? Hahaha
Syifa @syfsyzwn
@liyasurayaa Ehh bukan haha. Jangan nanti bro tu kena block twitter pulak😂
a١ia @liy4suraya
@syfsyzwn Hahaha. Syifa pun cantik semua orang cantik yay saya suka semua wanite wanite yakinlah dengan diri!! 🤪💛💛💛💛💛✨✨✨✨✨
Syifa @syfsyzwn
@liyasurayaa Haihhhh 😭😭😭 bestnya confident level tinggi ni.
Asyraaaaaf @Asyraaaaaf
@MuhdAlAfif banyak gila hanat hahahaha. tak jadi deal nak bukak tengok sama2 harini😂🤣😂🤣😂
Nur Muhammad @Miss_Nurbody
@MuhdAlAfif "Prank" adalah Haram dari sudut Feqah. Kerana termasuk dalam konsep berdusta/bohong. Sedangkan nabi pun bergurau akan benda yang betul. Just remind :')
محمد العفيف @MuhdAlAfif
@Miss_Nurbody Hanya gurauan dngn isteri, Alhamdulilah dia ok lepas pujuk😊
Asyraaaaaf @Asyraaaaaf
@MuhdAlAfif make sure kau reply semua orang punya komen. kau tu darjah 5 aku darjah 6 hormat sikit
Nur Muhammad @Miss_Nurbody
@MuhdAlAfif Haram tetap haram. Hukum tetap hukum. Haram bermaksud berdosa tetapi tidaklah termasuk antara dosa besar. Cuma perlu banyyakan istigfar. Moga Allah mengampuni Kita semua. Ilmu sudah disampaikan, maka terpulang untuk diri mengamalkan atau mengabaikan. Wahhuallam..
محمد العفيف @MuhdAlAfif
@Miss_Nurbody Bergantung pada niat kita, nak gurau dengan bini je, dia pon ok je, so tkde masalah. Mana kau belajar ni?
zakrulikhwan @z_ikhwan11
@MuhdAlAfif Kenal aku tak ? Yg selalu kejut kau bangun g kelas tuu . Hahah
I Z Z R I Z and 745 others @izzue_rizuan
@MuhdAlAfif @Miss_Nurbody Dah sejam ni,tak reply. Oh takpe kita sangka baik, dia buat research kot hiks
Login and hide ads.