0
Ramai di linimasa, pernikahan Pria Magelang dan seorang bule cantik
Story Kamu Gimana? Viral Wong Magelang Nikahi Cewek Bule Ramaikan Sosmed Sabar, Mungkin Jodoh Kamu Ada di Luar Negeri @tumbenlucu 4803 pv 2 36
Netizen pun ramai berkomentar terutama soal fisik
Lain netizen luar negri, lain netizen luar negri yang heran kenapa menikahi gadis kulit putih dianggap jadi hal yang luar biasa
Cocaine Kannagi @martineekag
I don’t understand what’s so lucky about marrying a white. Yall act like it’s a privilege not many can enjoy.. I have to laugh. Poor victims of colonisation twitter.com/501awani/statu…
Cocaine Kannagi @martineekag
The girl immediately gets equated to a Hollywood star & the dude is said to have luck???? Lmaoooo Awani get your shit together mate
MIĴA @MohdSyamirza
@ChutneyKarti ala jeles lah tu. oh lupa yang buat tweet ni bukan berkulit...opsss 🙊
AnotherPerson @kidney4sales
@ShafiqaZafirah @ChutneyKarti Its not a malay things, its local things Perkara biasa ja, mcm klu di India kawin dgn org putih pun jdi mcm ni Cina kawin israel pun jadi mcm ni tmbh2 klu rakyat marhaen bkn kerabat diraja atau org ternama Paham tk ni? Tpi biasalah manusia mmg ada sakit hati kan
Cocaine Kannagi @martineekag
@eshawnn90 @atiqahazm Yeah and? I wasn’t even referring to her looks I’m criticising the headline. Are you ok?
Cocaine Kannagi @martineekag
@Maskulin_92 @ShafiqaZafirah Ok wait I mean yeah I agree this happens in many other circles. And no bukan sakit hati over the marriage. Idk if you’re reading right I am just hating on the headline. Lol. Read first
Cocaine Kannagi @martineekag
@mhafizkentang @Maskulin_92 @ShafiqaZafirah Ya ok shut up you literally don’t even understand that I was dragging the news headline for putting someone down but ok go off
hafiz_lim @mhafizkentang
@ChutneyKarti @Maskulin_92 @ShafiqaZafirah Tkde pun dalam tajuk tu jatuhkan sesiaoa, turunkan je this post before ramai lagi yang mengutuk hg
AnotherPerson @kidney4sales
@ChutneyKarti @mhafizkentang @ShafiqaZafirah 'i dont understand what so lucky' U ada ambik kursus lawyer ke? Boleh pergi jauh carreer u dlm lawyer, betul
Terkait:
Load Remaining (1)
Login and hide ads.