4
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent

Ing Ngarso Sung Tulodo, Ing Madyo Mangun Karso, Dituturi Mbok Manuto Cuk! | stupiditysilent@gmail.com

https://t.co/stxjYqO5pZ
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
*bangun tidur nyawa belum genep *telpon masuk πŸ™‚ : Aku 😑 : Dengan bapak *nyebut jeneng benar? πŸ™‚ : Iya pak benar 😑 : Kami dari polrestabes surabaya pak *deg2an seketika πŸ™‚ : Ada apa ya pak? 😑 : Ini anak bapak sedang bermasalah dengan narkotika sedang di kantor Sek sek sek
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
*jadi emosi Kapan kawine kok jebul punya anak wes gede? Umurku piro kok punya anak main narkoba? πŸ™‚ : Nggih pak, terus pripun niki? 😑 : Ini kami bisa bantu, bapak butuh transfer aja biar saya dan tim yg menangani πŸ™‚ : Kintene, butuh arto pinten pak damel nyuwun tulung?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
😑 : Bapak jangan becanda ya! πŸ™‚ : Sinten ingkang guyon pak? Kan kulo ngajeni njenengan bade tanglet. Butuh arto pinten menawi nyuwun pitilungan? 😑 : Bapak pake bahasa buat ngata2in saya ya? Asu wong iki di boso'i malah diomong ngatain. Tak kipatno pisan gulumu suwi2.
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
πŸ™‚ : Pak pak kulo ndamel boso lho niki, damel ngajeni njenengan 😑 : Bahasa mana itu? πŸ™‚ : Jare polrestabes suroboyo, dibosoi kok ngamuk? 😑 : Jangan main2 bapak dari pada anaknya kami bui ya!!! Anak2 e sopo yo bui'en wong aku ga duwe anak, Rabi ae gurung. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
*suara anak nangis 😭 : Huhuhuhuhu, pak saya kena masalah narkoba, huhuhuhu πŸ™‚ : Lha kowe nyapo to le? Madat opo kowe iki he? Wong biasane mangan gulo ae mendem dapuranmu? 😭 : Pak jangan becanda dong huhuhu πŸ™‚ : Sing guyon ki sopo le? Madat opo dapuranmu he?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
😭 : Huhuhuhu bapak ngomong apa sih huhuhu, saya disiksa ini sama petugas, bantuin pak Jare anakku dijak ngomong ga ngerti, Iki anake sopo dijak ngomong bapake ga nyambung he? πŸ™‚ : Lha piye to kowe iki dijak ngomong ga ngerti? 😭 : Huhuhu, pak saya ga ngerti basa jawa
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Iki lak silit, Bapake wong jowo lha kok ga isa boso jowo anake, Wong lek temen anakku bendinaku basa e gini, Iki opo ndogku netes dadi anak opo piye? Kok malih manak ngene aku? πŸ™‚ : Lha bendinane bosoe ngene kok ra ngerti iki tak corek teko KK lo ndasmu? 😭 : Huhuhuhu
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Mungkin setres kayae sing dadi anak. 😑 : Bapak kalo ngga mau transfer saya siksa ini anaknya, sudah kriminal dia. Lha iyo kriminal kan dihukum kok disiksa iki piye? πŸ™‚ : Lha nggih pak butuhe pinten arto nipun? 😑 : Bapak bisa bicara yg bener ha? Perasaan wes alus lho iki?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Iki tak cak cuk cak cuk ndase piye wong iki. Dialusi jare pake bahasa yg bener. Mosok yo ngomong kudu sendiko dawuh. Lha raimu. πŸ™‚ : Gini pak, coba temennya yg bisa bahasa jawa ngomong sama saya, saya susah berbahasa yg benar Modar ora cangkeme. Pulsamu entekno keneeee
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
😑 : Jangan ribet anda πŸ™‚ : Biar lebih sopan pak, katanya di polrestabes surabaya pasti banyak yg bisa. 😑 : Sudah diam anda. Njaluk duit ditakoni piro dikongkon meneng. Gratis po piye iki sidone? πŸ™‚ : Pinten pak butuh artonipun? 😑 : Ke ATM sekarang anda!
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Ditakoni piroe malah dikongkon nang ATM, Lha lek duite ga cukup piye? πŸ™‚ : Kulo gadah m-banking pak, butuhe pinten damel nulungi kulo? 😑 : Bisa ga banyak omong langsung ke ATM buat saya bantu? Iki puekok e sundul langit. Wes diomong m-banking dikongkon ndek ATM.
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Ayo terusno tak payu raimu kene ayo. πŸ™‚ : Pak pak, njenengan raup2 rumiyin pak, ngapusi kok kenemenen, Modar kan ga ngerti bahasane. 😑 : Saya siksa ini anak anda *suara si anak nangis minta ampun. Babah gepukono sampe dadi lemper yo gapopo. Wong anakku ga isa boso piye.
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Sek sek tak lanjut ngko neh sek dowo iki. Juragane teko timbang aku sing dadi lemper.
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Cukkk kok rame he. Asuuu. Kan dadi tanggungan ngene iki. Cukkkkk 😭😭😭 Dear fellas yg ga ngerti bahasa jawa. Nanti saya transletkan setelah cerita lengkapnya selesai. But sorry pisuhannya tetep bahasa surabaya karena tidak ada padanan kata yg pas. Demikian sekilas info
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Sek bakule sek mbut gawe iki rek. Sing tuenang sing suabar. Sakjane iki ngenteni aku mbatin karo misuh. Bajingan kalian semua. 😭😭😭 Sek mbut gawe sek golek penguripan.
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
HE GAK NGENE MAINE REK! MOSOK RETWEET ISO GAWE TUKU ROKOK ECERAN 2 BIJI WESAN! 😭😭😭
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Wes wes tak lanjute. Tas mulih iki kehalang ibadah mau (baca : ngiyup soale udah) 😑 : Bapak tidak kasihan anaknya kami siksa ini? *backsound : Plak plak plak *tibane aku ndelok bokep GAK GAK NGONO! 😭 : Pak tulung pak tulung 😑 : Bapak tidak mendengar anaknya kesakitan?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Perasaan endogku sik wutuh 2 biji iki, Isa2ne manak iki ndog e sopo sing netes? πŸ™‚ : Nggih pak mesake kulo, lha nggih yaknopo niki prosedure? Kulo tumut njenengan mawon enake dos pundi njih? 😑 : Bapak ini anaknya saya siksa masih berani bercanda?? Lak asu ket mau diomong guyon
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
πŸ™‚ : Pak pak, niki kulo ndamel boso alus njih pak, njenengan kulo dugang ndase purun? 😑 : MASSHAAAAA ALLLAAAAHHHH BAPAAKKKKK! JANGAN BERCANDA KAMI BISA LEBIH KEJAM Iki asu to ngene iki? Wes mbujuki terus ngucap Masha Allah? Asu nggowo2 Tuhan barang iki piye karepe wong iki?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Cuk wong iki, Mbujuk keliru, Nggawe kalimat agamis pisan, Rinio pak rinio tak celup2no ndek kali mas ndasmu, Ya Allah agomo digawe dulinan iki piye? πŸ™‚ : Kejam yaknopo pak? Njenengan bateki manuke anak kulo ta niki? 😑 : Bapak jangan menyesal kalo anak bapak nanti cacat
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
πŸ™‚ : Pak kalo maksudnya cacat = calon cantik mboten nopo2 pak, ikhlas kulo anak kulo mbenjang uayu dewe se kabupaten 😑 : Main main ya bapak ini sama saya. Pukulin lagi aja itu anaknya *nyuruh temennya *backsound : Ctas bruak bruaak Iki barang opo sing dibalangno ndek tembok iki
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
😭 : BAPAKKKK TOLONGGG PAKKKKKK Wes jan sinetron temen wong2 iki, Mbok ya maino ndek ftv dadi2 tukang sapu ta dadi wong ngamen lak lumayan dibayar ya, Ngene iki oleh gurung mesti mbatin sampe riyoyo πŸ™‚ : Pak sampun pak mesake larene. Niku larene sampun dados lemper mboten?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
Iki tak woco2 yo asu pisan aku jane iki. 😑 : BAPAK TOLONG PAKE BAHASA YG BENAR, INI ANAK BAPAK SUDAH BOCOR KEPALANYA Metenteng ae akhire ngomonge wong iki ga santai belas. πŸ™‚ : Wedyan pak wedyan, niku di tus mawon pak ndase lumayan damel tombo ngelak njenengan telpon ket wau?
No One | IG : stupiditySilent @stupiditySilent
😑 : Ini kalo diteruskan anak bapak bisa cacat permanen ini Mari ngucap Masya Allah terus anake uwong digawe cacat, Ngaji ndek endi wong iki, Kyai endi sing muruki heeee, πŸ™‚ : Ngeten mawon pak, saget video call mboten, kulo pingin mirsani larene sampun dados lemper dereng?
Load Remaining (124)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.