2
Huzairy_Husaini @husaini_huzairy
Aku tak paham apa yg diorang bualkan tp aku tahu, mmg hancur berkecai perasaan perempuan ni hahaha.. pic.twitter.com/06TtfqoMK8
Nancy Anisa 💕 @AnisaDelRey
@husaini_huzairy Dahtu apa lagii? Langgar je lah dua org tuu urghhh 😩😩😭😭
ني @aunininib
@husaini_huzairy Broken teruk ni kalau kene ceni 😌😌
Huzairy_Husaini @husaini_huzairy
@aunininib Perempuan tuu punya muka pun mcm dah tahan sedih je..
Huzairy_Husaini @husaini_huzairy
@AnisaDelRey Mmg itu laa yg semua harapkan..Langgar, lepas tuu reverse, langgar balik..Hahaha..
Huzairy_Husaini @husaini_huzairy
@soshisquadd Sambungan dia, ikut sendiri punya kreativiti hahaha, nak buat perempuan tuu langgar mati dua² trash tuu pun ok jugak, since ramai yg suka ending gitu.. 🤣🤣🤣
Ruby @wehruby
@azwnazmn diorg long distance relationship, da 2 tahun x jmpe, pastu pompuan tu ckp dia ade brita baik then dia ckp dia nk dtg kt tempat laki tu, pompuan tu tnye laki happy x hepy, laki tu ckp happy *part yg lelaki tu tetibe terkaku then senyum* pastu pompuan tu tnye laki tu ada kt mana
Login and hide ads.