Created on App

Konsepnya Brilian Abis, Thread Rumah Modern Dengan Konsep Teras Menyimpan Banyak 'Kejutan' by @FLjasmy

Chirpified
20
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

👾 An ordinary alien / lecturer. 🏡 #FJhousereview - share to inspire

FJ🇲🇾ai @FLjasmy

[Thread] Think twice outside the box. Why? Because this terrace house has something unique that will amaze you! Dengan rekaan landskap di atas bumbung, pastinya menjadi 'sense of welcoming' bagi tetamu yang datang. pic.twitter.com/coLf0VZYxq

14/10/2018 21:32:17 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

The hidden door. The huge door being integrated with the narrow white wall and direct to another space. Dominasi warna putih menjadikan ruang yang sempit menjadi lebih luas dan tinggi. Pencahayaan yang baik dari 'openness' memastikan tumbuhan di dalam rumah sentiasa segar. pic.twitter.com/kFF7ROFYQk

14/10/2018 21:34:43 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

What inside the box? Another surprise! The sliding wood panels give a huge impact to the space which hide the private area. 'Garcinia subelliptica' or happiness tree become centre of attraction, pastinya mejadikan ruang yang monotonous lebih bernyawa. pic.twitter.com/C0epF4mOZ3

14/10/2018 21:36:19 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

Another box of surprise. A bedroom! Creating a privacy space is a complusory when there are many person in a house. The sliding wood panel just bring the bedroom to another level. Ye la. Nak ehem ehem dalam bilik pandai-pandai la nak cover kan. pic.twitter.com/zrSim5d0Ba

14/10/2018 21:40:56 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

Minimalist. Sharp edges with greenery and wood step just perfect to define 'less is more'. Tak perlu wall deco yang berlebihan kerana rekaan yang ringkas dan elegan sudah cukup untuk memberi keselesaan kepada mata memandang. pic.twitter.com/O1jOeSLlJy

14/10/2018 21:47:59 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

What's wider than a smart tv? Yes. The window! Wood sliding door being integrated again at the upper level. The window framing the landscape and give a good scenery. Sambil tengok tv, boleh lah mengintai jiran depan rumah. 😅 pic.twitter.com/hpfABAyPMX

14/10/2018 21:53:53 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

This is another level of smart design. Light and air ventilation still functioning even the window is closed. Ruang stor juga disorok dengan sliding door tona yang sama dengan dinding. Nice! pic.twitter.com/38RxVE1FEx

14/10/2018 21:58:31 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

Kitchen and dining area at the second floor? Not a problem! Ada pro and cons la kan. But why not to try something new right? pic.twitter.com/sCR74Ti5E5

14/10/2018 22:06:34 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

And another think outside the box; lighting on the wall! Instead of having down light, lampu yang dipasang di dinding memberi kelainan dan dimensi baru kepada ruang di dalam rumah. Boleh dijadikan feature wall juga! pic.twitter.com/V0KgHeKR7W

14/10/2018 22:10:28 WIB
Expand pic
Expand pic
FJ🇲🇾ai @FLjasmy

Location: Kuala Lumpur, Malaysia. Design: Fabian Tan Architect Photo: Eiffel C.

14/10/2018 22:15:29 WIB
Iryani @nuriryanirosli

@FLjasmy @SNMSF Mcm design rumah in japan. Not exactly tpi in the sense of the use of small spaces. 👏👏👏👏

15/10/2018 13:27:53 WIB
Ariff @a_ariff

@FLjasmy kenapa saya akan rasa sesat duduk dalam rumah macam ni 😭😭

15/10/2018 18:32:23 WIB
iksyam @iksyamly

@FLjasmy Aku suka but kena consider about our climate juga🤷🏻‍♂️

15/10/2018 21:14:25 WIB
SID @aybeemarbles

@FLjasmy @eemifendi Rumah cantikkkk tapi... Tiap raya nk kemas boleh menangis😅 dengan tembok putih lagi aduhh. Tapi cantik sangat😭

15/10/2018 23:26:42 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!