1
Majalah Mastika @MajalahMastika
[Thread ringkas] Ant Death Spiral/ Death mill Catatan pertama tentang fenomena ini dikaji dan ditulis oleh seorang naturalis asal Amerika, William Beebe pada tahun 1921 di Guyana dan dikaji secara ilmiah oleh Theodore Schneirla pada 1944. pic.twitter.com/gEhVj6rn16
PU farhan @farhanramly
@MajalahMastika Aku suka majalah mustika. Masa kecik ni lah bahan bacaan anker. Semua rumah pergi mesti ada majalah mustika
Majalah Mastika @MajalahMastika
Semut semut ini melakukan ritual menuju ke arah kematian mereka, dengan berpusing secara laju hingga buta dan mati, ini kerana semut berkelompok ini terpisah dan sesat dari kelompok utama yg mempunyai ratu. pic.twitter.com/LQ7VA62H7T
Nuratifah Awang @nuratifah_awang
@MajalahMastika Aku sorang je ke tgk dorang berpusing and rasa nk muntah amaatttt🤢
MomoTaroSan @meorchapixx
@MajalahMastika Diorang sambut kemenangan ant man. Berjaya menentang musuh
Uhd D Uq @sorarasyido
@MajalahMastika Eh kuingatkan ni majalah infiniti rupanya mastika
Login and hide ads.