3
vel @aurvoire
@rlthingy buat yg ga berani liat, di menit 1:04 - 1:10 lampu tiba2 mati trus ada bayangin hitam keluar dr kamar mandi, jelas banget. trus temennya yg di belakang itu mendadak kesurupan Serem woy
avahijabtapitidakcringe @avahijab
@veIatte @rlthingy itu sebelum lampu mati sama bayangan keluar, temennya uda kayak nunduk" gt trs badannya hmm kayak kejut" gt/?
liz. @lizseptiana
@veIatte @rlthingy Ya Allah baca ini aja merinding dong :(
hafiz hamsan 💫🌍 @sayhafiz
@farishasyamimi2 @eina____ if ni betul scary nya. If fake, damn that’s a good acting
esah @syahbwz
@farishasyamimi2 Macam berlakon je sebab budak teater, so mesti pandai berlakon
ANGAHOKAY @anepsahaja_
@syahzaili @MShzwnnn @farishasyamimi2 Tak kesah lah berlakon ke tidak, ni kalau jadi kat aku pergi jahanam dgn live semua mmg aku lari keluar rumah dulu 😂

Penjelasan dari si selebgram, Nesa Idrus…


nesarcastic @nesaidrus
Siapa yang tanya pasal video ni, actually its really happened. Idk siapa yang record live but i sendiri tak berani nak tengok balik bcs after tht dia meracau teruk and i taktahu nak buat apa plus rumah takde org lol twitter.com/farishasyamimi…
nesarcastic @nesaidrus
Its happened after kawan i ni dengar lagu or mantera something like tht laa pastu tiber je like blackout awhile then pintu toilet tertutup sendiri pastu terus dia centu. Fck i takleh brain do nak ingat balik, sakit otak aku!

Video yang sedang ditonton temannya di belakangnya disebut jadi penyebabnya.


Fiq @AAfiqZZamri
@farishasyamimi2 @Wanahmadfadly2 Membe belakang tgh dgr something, dia tanya apa tu scarynya, and membe belakang diam sikit. Idk real ke tak but, seram sial.

Jangan dengerin kalau nggak kuat…


SZ @syeradew
@farishasyamimi2 Yang belakang tu mcm tgh dengar mantra ke ape? Mcm mantra yg memanggil memanggil pulak dgr 😓
Pengendali @twt_filem
AKU WARNING AWAL AWAL JGN TENGOK KALAU TGH TAK SUCI/LEMAH SEMANGAT RT sebanyak boleh then aku cerita apa maksud jampi ni an guna ayat ni untuk kegunaan apa. pic.twitter.com/deYMA45rzk
.... @lipanhitam96
@nesayangnya @kikydoyouloveme Benda tu serious mantra aku yang pernah kerja rawatan dah banyak kali kena mindblowing dengn suara2 mcm ni bila turn nak rawat pesakit kena rasuk atau apa2 berkait dngn spiritual benda real tak main2 jauh kan pendengaran kalau terdngar
.... @lipanhitam96
@nesayangnya @kikydoyouloveme Benda ni ayat seru sebenar nya ... Yg aku jumpa dulu tu kebanyakan dari bani melayu yg buat,sedihh weyhhh bangsa sndiri,ada pernah juga aku jumpa pesakit yg baca Ibu segala surah (al fatihah) yg di terbalik kan bacaan jawinya dari kiri ke kanan astagafirullahalazim
Kacang Kuda @alang_bot
@MUIZZMusaa @farhanuarz @farishasyamimi2 @izynsyzwanii Ualang part ni sbb nak tgk bnda melintas kat pintu bilik air tu.. beso naaa...
Femy @femooy
@nefariousneko @rlthingy Kayanya cuma marketplay doang deh ini, liat aja di akhir dia ngepromoin film gitu
Femy @femooy
@nefariousneko @rlthingy But I'm low-key afraid to check the video 😂 takut kalo beneran kan gak lucuuu
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.