1
john @syafizansyafiq
18 tahun aku hidup baru aku tau penutup tu untuk stand air pic.twitter.com/j0GMZtMTOZ
 Expand pic
MuhdHakiem @mhakiem26
@_johnjohny Kau ok lagi 18. Aku dah 23. Kalau kau tak share aku rasa warga twitter pun tak tahu. Terimas.
Irfan 👻 @irfxnhxzim
@_johnjohny @zatihnfh Tu baru kegunaan penutup . Mana pendahuluan ? Isi isi penting?
imangA @zatihnfh
@irfxnhxzim @_johnjohny hahahahahaa tulah aku pun dari tadi fikir. banyak sebenarnya kegunaan botol dalam kehidupan ni
JVChong @JV_Chong
@_johnjohny @qianxing_ Sila baca instructions manual sebelum minum.
kenna @k32n4
@_johnjohny lol i just learn this two days ago from suvee
nana🦄 @mymoodie_
@_johnjohny Terimakasih byk, berkat anda pengetahuan saya bertambah :)
Kiki Handriyani @kikipenulis
@_johnjohny @risapu99 Wah, saya malah udah 40 thn baru tahu... Hihihi. Parah ya
nashreeq @nashrieck
@_johnjohny Dah stable kau nak stand apa lagi hahaha
monika. @monikaramadila
@_johnjohny Terima kasih info nya, akhir aku juga tau
Nilam @nilamaprilia_20
@_johnjohny Ini kalo misal aku ngga liat tweet ini juga ga bakal tau masa
It's me! @dwktrsna
@_johnjohny @ridwanaffandi07 Yaahh berarti selama 21th gw idup juga bru tau dong:)
Fajarskywalker @Yourfajar_
@_johnjohny 16 tahun 13 hari saya hidup juga baru tau wkwkwk😅
Login and hide ads.