Yang Takut Jangan Play, Terekam Kamera Staf Kampus Suara Tangisan di Gedung Universitas Kebangsaan Malaysia yang Horor Abis

Di kampus ini, pengakuan beberapa sumber di kampus ini sering terjadi hal-hal aneh
1
chētarm @motabinas

Kejadian kat kolej UKM. Aku warning kalau duk sorang jangan play dulu, seram gila. pic.twitter.com/xc0nc6NoIk

29/09/2018 11:52:43 WIB
syer @Nurulsyahiraoth

@Akke_Mon @LibanAiman @amirulysoff @abudzil Aku boleh dengar dia cakap jeng kejeng jeng jeng jeng jeng hahhaha lol

29/09/2018 20:59:56 WIB
chētarm @motabinas

Sebab ramai yg tanya video ni aku dpt dari staf ukm mmg aku tak edit. Bukan nak menakutkan korang. Tp situ mmg biasa benda2 ni. Kalau sembang dgn staf lg mcm2 kejadian real depan2 diorg pernah jumpa. So hati2, baca la apa yg patut dan jgn ckp besar jela.

29/09/2018 23:52:54 WIB
MIRZA :) @mirzainal

@abudzil Blok pentadbiran jelah. Seblah tuh ada dewan. And situ mmg bhgian jenih bergema 😂. There’s a possibility either ada event kat dewan or org test mic. Biasa dah dgar bunyi2 tuh. Chill 🤙🏻😂

30/09/2018 10:24:33 WIB
Patrik #StayRayaAtHome @shahreez31

@4liamaisarah Ni kolej. Dlm video tu foyer dlm blok pentadbiran

30/09/2018 12:21:59 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!