0
Rijekrul @rizarul
Gempar!!!! Dah kenyang makan ikan bakar, keluarga terlupa anak yang tertinggal ketiduran atas meja!!!!! pic.twitter.com/4HjGYCTqxw
Expand pic
Expand pic
Rijekrul @rizarul
Anak tertinggal @ medan ikan bakar Alai, Melaka. Boleh datang pickup di gerai ikan bakar Alaa..Kassim. pic.twitter.com/K8JffmQurM
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Cik Senah Ronggeng @ciksenah
@rizarul adoiiii. Hahahahahaha. Dah sampai rumah, mak bapak dia baru perasan agaknya. Hahahahah
Rijekrul @rizarul
Biasanya orang tertinggal henpon, wallet, sampah sarap, dulang+bekas makanan mekdi/ikea; tapi kalini tertinggal anak woi!!!!!!!
Rijekrul @rizarul
@BenzZahid Ko igt aku ada masa ke nak main main dgn kau haa???
Rijekrul @rizarul
Weh tak bangun lagi budak ni seronok betul tidooooooooooo pic.twitter.com/ZBnhUObSRy
Expand pic
fyzzo @fyzzongok90
@rizarul Alahai kesian nya.. bawa g balai ke tak tu
Rijekrul @rizarul
[update] baru dapat call dari parents. Baru perasan anak dia tertinggal. 😌😌😌
Rijekrul @rizarul
Kes selesai. Bapa nya datang amek. Dah drive sampai ke jonker walk dah...... pic.twitter.com/045zb3UWom
Expand pic
Expand pic
Mr A @TwitAjib
@rizarul Ingat kes tertinggal member kat stesen minyak haritu dah rare rupanya tak ni lagi rare
qist🌹 @frzqstn
@rizarul @NSyahirahh My uncle tertinggal anak kat sempadan kot..ni selalu jd bila keluar ramai2 pastu anak naik kete sedara mara bukan kete sendiri..so bila dia takde dlm kete diorg ingt “dia naik kete along tu” yg along “dia naik kete ayah dia letuu” tu yg jd kat uncle i lah haihh.
CZAR @CzarHareii
@rizarul Plotwist lagi. Bila masuk kereta, anak diaorang sambung tidur. Bila sampai rumah, diaorang tertinggal anak dalam kereta pulak.
iza @nfzali
@CzarSzekely @rizarul Ini bkn plot twist, ini sambungan cerita 😂
Razlinda @Lynda_CG
I though this post a joke. Rupanya betul and I don’t find it funny twitter.com/rizarul/status…
Rijekrul @rizarul
@Lynda_CG Tapi ramai yang reply dengan 'haha kelakar' and try to make some stupid silly joke. Ayah dia datang dengan muka baru lepas menangis, mata merah merah kot. Those insensitive fella is bs
Load Remaining (1)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.