0

Youtuber sekaligus atlet esport Indonesia di Asian Games 2018 mendapatkan prots karena video yang diunggahnya. Dalam video tersebut ia terlihat merobek dan menginjak sebuah poster.

「Merry」 @Merryweatherey
Look at this Indonesian who wants badly to be the next Logan Paul. His name is Ericko Lim. He spends all his time going to Indonesian anime conventions to bully cosplayers with his friends. In this video, he tore up a poster that a cosplayer had won, and mocked him to his face. pic.twitter.com/U8n5P6DqMg
Name cannot be empty @NotReallyKelvin
Orang bodoh yang rela berbuat apapun demi kontent. Jadi orang tolol emang gak pernah ketinggalan jaman ya bro? Gua akan berdoa semoga Ericko Lim sukses di Youtube, dapet duit banyak, dan sekolah lagi supaya tau arti kata "menghormati" twitter.com/Merryweatherey…
wig snatcher @lithiumcarbon
@Merryweatherey @asiangames2018 halo, Ericko Lim ini adalah salah satu atlet e-sports Indonesia untuk asian games. Bisa mohon ditindaklanjuti? Perbuatannya sangat tidak sopan. Terima kasih.
andre @yaelahdre
@lithiumcarbon @Merryweatherey @asiangames2018 Aneh memang sekelas @asiangames2018 memilih si ericko Lim buat bawa nama Indonesia. Apa mereka @asiangames2018 tidak melihat latar belakang para atlet yang akan bertanding di asian games ? Orang yg attitude nya parah kayak gini kok dijadikan atlet
Sh; 👑 @azurefoxtrot
Btw baru inget Ericko Lim katanya ngewakilin Indonesia buat Asian Games 2018 cabang E-Sports League of Legends apa dia nggak aware bakal kena sanksi? twitter.com/muxlee/status/…
Ilham Afdhal Rahman @IlhamAfdhal
@Merryweatherey Lebih jelas lagi lo liat new video dr ericko lim, ok Lo gatau behind story nya jdi gausah ngejudge org langsung
CFA (it’s a name dumbass) @Prowrestling48
@CI_OVER7 @xriri04 @IlhamAfdhal The Cosplayer is Ericko’s friends and ericko say that he was pissed off due to the way that his friend getting the poster is by wearing fake adidas. And there’s a video behind it
Retrostock @Retrostock
@Merryweatherey dia mau bela teman dia goblok, poster yg dia injak itu adalah poster pembodohan yg diberikan kepd tmn dia oleh oknum tertentu krn pake sepatu kw ,ericko lim merasa oknum tersebut menghina tmn itu , lalu dia robek dan dia injak poster itu ,ga tau masalahnya, ga ush sok sok tau
Tiereea @zerowisdom
@IlhamAfdhal @Merryweatherey You know what? No matter what the hell happened behind the video,there is nothing good coming for posting video that full of bullshit?Eventho its staged. He literally teach his viewer to do the same thing to people in con. bullying a cosplayer? Mocking ppl? Ripping someone's art?
CornFlakes in Disguise @CornFlakesDaps
@Merryweatherey His twitter is: @ErickoTimotius His IG is @/ericko_lim his facebook is ericko timotius lim Video here: youtube.com/watch?v=IDsl4r…
Expand pic
DoctoralCandidate @hannaconnia
@PhantomX999 @bfaisoutmybois @Merryweatherey @ErickoTimotius Iya videonya di delete kayaknya. Yah gabisa liat full. Asli nyebelin 👿👿 gak menghargai orang banget. Pake nampol nampol segala.

Klarifikasi Ericko Lim

Dani @achmadsit
@lithiumcarbon @Merryweatherey @asiangames2018 youtube.com/watch?v=DWY_1Z… sudah keluar pak, klarifikasinya, mohon di tonton biar diantara kita semua, tidak terjadi kesalah pahaman.....
Expand pic
「Merry」 @Merryweatherey
He deleted his video and posted an apology where he pretends it's okay because he gave the guy $5 after he tore up his poster. pic.twitter.com/Tpb4zTFIzL
Expand pic
「Merry」 @Merryweatherey
This situation is weirder and more complicated than I initially understood. Apparently he was friends with the cosplayer? Yet the cosplayer wrote a big Facebook post saying he was hurt by what Ericko Lim did. Apparently he tore the poster to insult the artist, not the cosplayer?
AngriestAngryArtist @AngriestAngry
@Merryweatherey Being an Indonesian. I understood every fucking word this shithead said. He kept mocking the guy for having red eyes because he's tearing up. Karma is going to be a bitch for this fucker.
「Merry」 @Merryweatherey
@AngriestAngry Jesus Christ... And I was already angry before. This is horrible. @Mayui_Yukisaki told me how he goes to every anime convention and does shit like this..
ジェームズ @shinki_r
@Merryweatherey @AngriestAngry @Mayui_Yukisaki I am indonesian soo..., i heard something he got banned from some events but not this one becuz he just did it like couple days ago, Lets see if he got blacklisted again
Gizfran @arleogizfran
@JamesOng_Akane @Merryweatherey @AngriestAngry @Mayui_Yukisaki is this the same guy who ate his own pubic hair to celebrate the number of his subscribers?
Load Remaining (8)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.