1
Friendzone Material @silly_boney
Ckup 25 RT, aku bkk thread kisah seram real. Dorm C*62, UiTM Seri Iskandar, Perak. Asyik org lain je cerita ... pic.twitter.com/uKT0T3K8gg
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Cite ni mmg dri mlut kawan baik aku sndiri. Nama dia Nik, dan C*62 mmg no bilik dia. Kiranya aku cite bnde betul lah ni. Nik ni prangai- pic.twitter.com/qOKmfVekEL
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -mmg trlbih brani & dia ske sgt takutkn aku. Biasalah kelantan. Dia pun dh slalu redah hway dgn motor dri kelantan nak ke uitm perak.
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Takat bnde tgur2 tu biasa la bg dia. Nik ditempatkan di Blok Cemara, Kolej Pasir Salak. KPS ni kolej laki yg kt blkg skali, dkt dgn hutan. pic.twitter.com/teWL6psVdV
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Byklh kisah pasal KPS, kerana rupanya dulu KPS ni asrama girl. Lepastu ditkr dgn Kolej Indera Sakti, jadi asrama boy. Sbb? Wallahualam.
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Mlm tu, kul 2 Nik tak tido lagi. Dia sibuk lyn utube gne wifi yes yg unlimited tu. Dia ada roomate 2 org tp roomate dia pergi overnight.
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state So dia sorg je dlm bilik mlm tu. Pntu blik dia bukak kasi angin mlm msuk. Dia suka gak selak lngsir tingkap louvred yg berlapis-lapis tu. pic.twitter.com/B5dQc2ORCw
Expand pic
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Aku anti btul ble dtg blik dia mlm2 sbb btul2 dpn tingkap dia ad pokok yg besar. Org kata pokok besar kt KPS ni berpenghuni. Pokok tu besar- pic.twitter.com/Lb66AzegXj
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -smpaikan dahan dia bergesek-gesek dgn tingkap bilik. Nak trmasuk dh ke bilik. Pd mlm tu, Nik ddk kt study table smbil dgr lagu kt utube.
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Phone yg dicas pun ad dkt dgn laptop. Dia tgh dgr lagu orkestra gne earphong, connected pd lptop dia. Utube tu difullscreenkan, so screen-
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -laptop tu fully black. Sbb video utk lagu tu blank hitam. Sambil-sambil dgr lagu, dia berbalas wassap dgn mmber. pic.twitter.com/gG3iEyL0X6
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Tgh seronok lyn wassap, mata dia tertangkap figure dlm screen laptop. Mata dia fokus pd screen. Screen tu pantulkan gambar muka dia dan- pic.twitter.com/xaQVIoPrrn
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -kseluruhn blik tu. Satu bnda je yg pelik. Kt tepi pntu, ad sorg perempuan tgh diri. Perempuan tu tunduk. Pd mulanya, dia tak rasa apa2. pic.twitter.com/UfaJgHC2g5
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Dia dekatkan muka dia pada screen, nak tgk dgn jelas. Dia nampak perempuan tu perlahan-lahan meluncur ke depan. Perempuan tu grak dri blkg- pic.twitter.com/KewhBrZteA
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -pintu bilik mluncur stret ke blkg dia. Mula2 di pintu, pelan ke tikar pelan ke tgh bilik. Smpaila dia kt bahu Nik. Muka btul2 atas bahu Nik pic.twitter.com/0tgAvimZXe
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Dh bleh sngkut dagu ats bahu dh. Dia grk lurus je smbil tunduk. Ble aku ckp mluncur tu, bkn mnjejak rasul. Dia mmg kedepan zoom. pic.twitter.com/CSxeAJyds1
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Nik nak toleh ke blkg utk tgk apa sbnrny pantulan tu. Sebaik toleh, video tu pun habis. “Bodoh org buat video prank ni" kata Nik. Knon nk-
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -tkutkn org hahaha” getus Nik didlm hati. Dia try replay blk video tu utk tgk blk scene seram td. Kot nt dia nk donlod kasi takutkn mmber.
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Ble replay, dia sdr mmg vdeo tu blank hitam smpai hbis. Tkde pun perempuan. Nik pun apa lg glabah tetek gila pak ah. Dia toleh kiri knan-
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state -amek fon trus lari keluar bilik. Smbil2 mremang bulu roma, dia call mak dia. Lg shit, lmpu kt cemara mmg slalu tutup kt koridor. Gelap pic.twitter.com/SFg6ISXWCC
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Seram nokram. Dia pun cri port nk ngadu kt mak dia. For sure port tu jauh gila dri blik dia. Dia kata dia hmpir nk nangis. pic.twitter.com/E1zaYuIwOn
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Mak dia dgr je dia membebel kecek klate ckp hantu itu ini. Mak dia pesan baca quran. Mak dia kata kalau boleh tido bilik lain
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Org berani ni ble kena skali pang tu trus dasat. Tp nik lek je. Menggeletar cmtu pun dia gerak gak ke bilik dia blk.
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Endingnya, dia still tido dlm blik tu sorg2 sbb mmber dia blk pagi keesokannya. Apa-apa hal, dia brsyukur sbb girl tu tak lempar senyuman ☺️ pic.twitter.com/aFj9jsb2zZ
Expand pic
Friendzone Material @silly_boney
@Si_state Nik harungi mlm tu dgn tidak menutup lmpu. Kpd penghuni akn dtg, pegilah ke pusat islam utk bwk rahmat pulg ke blik yaa. Jgn bwk bnde lain pic.twitter.com/iQ95fhXxCR
Expand pic
Load Remaining (19)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.