"Adek mau tidur bareng mama buat yang terakhir kali," Kisah Ketegaran Anak yang Ditinggal Ibunya Saat Melahirkan Adiknya Ini Bikin Linimasa Tak Kuat Menahan Haru

Stay strong ya adek :( :( :(
0
khrl @xcxrill

she died while giving birth to her 2nd son. si abang excited nak dpt adik tapi bnd sebaliknya terjadi. he lost his mom and baby bro. yet, he still be positive. what he said to his papa really broke my heart. 😢😢😢😢 pic.twitter.com/ClTeZ1u2qQ

23/07/2018 00:31:46 WIB
Expand pic
Expand pic
Expand pic
khrl @xcxrill

Hmmmm. Idk what to say. Sedih sgt bila dia ckp mcm tu. pic.twitter.com/ix5gHmZrAx

23/07/2018 03:28:49 WIB
Expand pic
Liyaa @NoraliyaSuhada

@xcxrill I feel you adik. Stay strong, be a good son for your mother, doakan untuk dia ye 😊

23/07/2018 18:45:09 WIB
khrl @xcxrill

@NoraliyaSuhada nama arwah shida abd karim. nama adik tu adib.

23/07/2018 19:29:21 WIB
Fif @afif_hakimie

@xcxrill Allahu, innalillahiwainnailaihirojiun. Takziah buat keluarga.

23/07/2018 23:48:57 WIB
khrl @xcxrill

terima kasih kpd yg mendoakan arwah. hanya Allah yg boleh membalas jasa anda semua.

23/07/2018 14:10:26 WIB
khrl @xcxrill

this went viral on fb. alhamdulillah. ramai yg doakan arwah dan bg semangat kt adik adib. he such a strong boy.

23/07/2018 19:02:23 WIB
Cerita-cerita dari netizen yang juga pernah mengalami kejadian serupa…
Sha @shafawatimkthr_

@xcxrill This happened to me 11 years ago. But Alhamdulillah adik I selamat. My mom tak. I feel you Adik. Sabar ye. Innalillah. 😔

23/07/2018 08:10:05 WIB
yusuf @yusufsabqi

@_shafawatimkthr You’re a very strong woman.. I admire your strength. Kalau jadi dekat I macam ni I wouldn’t know how I would react even dah dewasa macam ni 😔

23/07/2018 10:30:00 WIB
Sha @shafawatimkthr_

@yusufsabqi That time I was 14. Time tu I dkt asrama. Tgh my uncle pick me up and didn’t say anything. I tanya banyak kali. Sampai dkt hospital. Then they told me. Susah jugak at first. Tp kena jugak kuat ☺️

23/07/2018 10:33:12 WIB
yusuf @yusufsabqi

@_shafawatimkthr I’m glad you made it through 🙂 Ahamdulillah I masih ada lagi both my parents and this makes me realize how lucky I am.. I should appreciate them more.. Still I takut hari I akan kehilangan diorang... they’re getting older and that makes me really sad ☹️

23/07/2018 10:37:31 WIB
Sha @shafawatimkthr_

@yusufsabqi Yeahhhh. Just so you know, they’re getting older. Appreciate them selagi dorang masih hidup. ☺️

23/07/2018 10:41:05 WIB
eemmii @emiAJBCutesgt

@xcxrill Lost my mom, dad and adik. The fact that i was now alone in this world kills me at first. But, my nasihat to that adik, surround yourself with positive and good people esp when you’re a tad older. Be strong adik. 😢

23/07/2018 11:43:18 WIB
Zaff @zaf_zaffie

@emiAJBCutesgt @xcxrill be strong.. i dont know how u face your days all this while.

23/07/2018 13:11:45 WIB
eemmii @emiAJBCutesgt

@zaf_zaffie @xcxrill “Allah does not burden a soul beyond that it can bear”. Al-Quran 2:286

23/07/2018 16:27:50 WIB
yati @hayati0417

@xcxrill Macam jiran aku, meninggal semalam sekali dengan baby dia masa melahirkan. Anak ada 4 orang. Husband penagih dadah. Orang tengah mandikan mayat, husband dia p hisap dadah. Orang tegur, dia marah balik

23/07/2018 09:54:57 WIB
yati @hayati0417

@dzaqreen @xcxrill Entah. Geram pulak aku, dah la jadi depan mata. Anak2 dia tengah menangis dia sedap p melayan dadah

23/07/2018 10:50:16 WIB
naktambahberat @dzaqreen

@Hayatieyahya98 @xcxrill Harap adalah ahli keluarga yang ambil anak-anak dia tu. Orang dadah ni bukan kira jangan dijual anak-anak dah lah.

23/07/2018 11:05:37 WIB

Comment

No comments yet. Write yours!