Kocaknya, Ketika Back Street Boys "Cover" Lagu Berbahasa Melayu Ulah Netizen Malaysia Ini by @ejamjalil

Suaranya empuk dan enak didengar, band legendaris era 90-an
0
Nizam @ejamjalil

Nah sambungan dari juon sampai part tarik rabak hahaha pic.twitter.com/YL7h4If4wH

12/07/2018 18:56:49 WIB
Nizam @ejamjalil

@aizat_ezam Haha ada sikit lagi tak habis tu check out the full vid by faradyable - Backstreet Boys - Awak Rilek La Wey youtu.be/wq0YHuSQvmo

11/07/2018 22:04:41 WIB
Expand pic
𝐁𝐚𝐧𝐠 𝐄𝐣𝐚𝐭 @aizat_ezam

@ejamjalil Dari zaman sekolah da layan faradyble ni jarang la tak berdekah😂🤣

11/07/2018 21:46:49 WIB
Nizam @ejamjalil

@aghaicurly Fuhh nasib baik kau tegur ingatkan siapa tadi? Apa cerita kau sekarang mam?

12/07/2018 20:30:53 WIB
Jerai @aghaicurly

@ejamjalil Eh? Hahahaha haaa ni aku berdekah gelak. Hahahahha pundek

12/07/2018 20:32:11 WIB
Nizam @ejamjalil

@aghaicurly Hahaha ingat aku bagi gelak free je ? Tolong rt bisnes kami raii 🙏

12/07/2018 20:53:52 WIB
Auzaie @auzaie97

@ejamjalil Dia ni legend. Hahaha buat comeback dh dia ni

12/07/2018 23:09:51 WIB
Nizam @ejamjalil

@auzaie97 Yeah dengar cerita masuk motif viral isnin ni pic.twitter.com/AlGh57Th0E

12/07/2018 23:11:16 WIB
Expand pic
zaty @jetycedy

@ejamjalil hahahahahahahaj siapa punya kerja ni ??!?!?!!?

12/07/2018 23:22:20 WIB
Nizam @ejamjalil

@jetycedy Haha faradyable sis sambungan ada kt bawah

12/07/2018 23:28:05 WIB
ZA @zainalalieff

@ejamjalil Assalam. Kau uitm palam en dulu? Aku kenal kau do!!

14/07/2018 07:22:45 WIB
ZA @zainalalieff

@ejamjalil Eh tak. Tu roommate aku dulu tu. Ni aku dak marketing. Kenal?

14/07/2018 11:48:17 WIB
Nizam @ejamjalil

@zainalalieff Ohhh jenal tilam kosong rumah sewa palam. Kenal lah bro haha

14/07/2018 12:00:09 WIB
arfdvd @arifdaud_

@ejamjalil Hai nizam dah femes tak nak lepak da ke

12/07/2018 22:47:26 WIB
Nizam @ejamjalil

@arifdaud_ Femes bendanya yep haha. World cup final ?

12/07/2018 22:56:27 WIB
arfdvd @arifdaud_

@ejamjalil Hahaha Belum decide tgk dkt mana. Kau?

12/07/2018 23:07:59 WIB
ʞplǝʞS @skeldk19

@ejamjalil Sekarang ni pemasalah letak budak biru dekat bawah tu? Haaa?

12/07/2018 23:13:03 WIB
Nizam @ejamjalil

@arifdaud_ Sama lah. Takpa hari kejadian nanti roger je lah kalau ada. Ajak yan sekali hahaha

12/07/2018 23:13:03 WIB
Kak Chom Kurisa @SJujubees

@ejamjalil kenape tibe tukar topikkkk!!! *part tu slalu berebut nk jerit nyanyi🤣

13/07/2018 01:41:23 WIB
Load Remaining (5)

Comment

No comments yet. Write yours!