0
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
Alarm No. 1 Paling Annoying Di Dunia!!! . Kenapa paling annoying? Sebab alarm ni korang tak akan boleh ‘turn if off’! Serius! . Ni thread tau. 👇🏻 pic.twitter.com/yJxx4iVrAF
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
Tahu tak betapa susahnya nak tutup alarm ni melainkan korang kena selesaikan 1 mission ni. Selagi tak selesaikan, selagi tu Alarm ni akan sentiasa ON!
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
Lia yakin, pasti sebelum ni ada yang jenis bila alarm bunyi, tangan kita yang akan capai handphone tu untuk click snooze dan lepas tu sambung tidur balik. Ada kan kan? . Jangan risau lagi dah. Sebab dengan Apps Alarmy ni, ada 5 je cara untuk korang set OFF Alarm korang. Antaranya
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
#No1 Ambil gambar luar dari bilik tidur. Contohnya sinki dalam bilik air, sinki dapur. Nak lebih kejam? Pintu luar rumah! Haha! . pic.twitter.com/T2GH5jl6FA
Expand pic
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
#No2 Kena buat kira-kira Matematik. Tips! Kalau rasa nak guna calculator tu, letak la calculator tu atas almari ke, luar bilik tidur ke, biar rasa susah dan terseksa nak jawab soalan Math tuh. pic.twitter.com/o27zS4ztjn
Expand pic
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
#No3 Wajib shake handphone korang sebanyak 30 kali. Kena shake kuat-kuat tau! pic.twitter.com/srGO85XYd5
Expand pic
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
#No4 Korang kena ambil gambar QR-CODE yang telah di set. Tips! Letak Barcode tu dalam kotak yang susah nak capai. Lagi susah nak capai, lagi geram anda nak cari. pic.twitter.com/4jSS1qcDDT
Expand pic
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
#No5 Ni paling best, main game. Bangun pagi terus kena train otak korang supaya ingat kedudukan kotak yang dia dah bagi. Kena solve game ni dengan cepat! pic.twitter.com/XEnDjZij9g
Expand pic
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
Ni lah Alarm yang di panggil ‘Sleep If You Can!’. Alarm ni dapat selesaikan masalah ramai orang yang susah gila nak bangun pagi. . Alarm ni juga direka dengan sangat bijak sebab dapat paksa diri kita semua untuk bangun juga dari katil. Best kan. pic.twitter.com/6MBZCJwpMA
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Nur Aliah Mohd Nor @liaomey
Nak tahu annoying ke tak annoying alarm ni? Korang kena lah cuba sendiri. Hehe. . Silakan LIKE, #RT dan TAG kawan korang yang susah nak bangun pagi. . #Alarmy #SleepIfYouCan #ChettakiOmey

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.