0

Mantan Perdana Menteri Malaysia Najib Razak menghadi proses hukum atas tuduhan korupsi dana 1 Malaysia Development Berhad (1MDB) bersama salah satu putranya, Riza Aziz.

bawangst @bawangst
EKSKLUSIF!! Anak Najib Razak kelihatan bersama artis Taiwan ber-fine dining minum wain merah. Setiap RT = - RM 1 untuk tabung #freeNajib pic.twitter.com/bvWU0VS1Wh
cawan half full @syazwnr
@bawangst weh @Twitter hang punya video upload bug tang kat sound ni bila nak betulkan?
bawangst @bawangst
@syazwnr @Twitter Kami boleh betulkan tapi risau nanti penyokong datang dan menjerit melayu melayu!
ラジ婦 渡辺 @MLajifYaya
@bawangst @IsteriNajib N I wonder y la people so stupid bagi derma? Kepala bapak ko
Ab Razak Ahmad @abikhsan
@bawangst Makan steak kat Taiwan.... Steak kat Malaysia ni pun pikir byk kali halal ke tidak....
𝕭𝖔𝖙𝖆𝖐 𝕮𝖍𝖎𝖒𝖕 @borneoOG
@bawangst Bapa taste Mongolia, anak taste Taiwan/Vietnam... mmg citarasa antarabangsa.
n.σ.α @betaisnoa
@bawangst @ahmnorman Bapak awek mongolia Anak awek taiwan Betul bapak borek anak rintik. Taste lebih kurang je anak beranak
TS Izzat Amir @sharef_izzat
@bawangst @waterfall8187 Jangan smpai makcik yg sanggup gadai gelang tuk derma trbaca brita nie..takut die mntak balik gelang ksayangan die tuw nnt..
Pok Pok Pok Bujang Lapok @MalaysianLalang
@sharef_izzat @waterfall8187 @bawangst Mak cik tu akan kata anak Najib kat Taiwan cari derma. Bukan senang kerja orang minta derma ni, mesti kena ‘wine and dine’ potential donor. 😬
Name cannot be blank @blackha3k
@bawangst Jangan je pompuan tu mati kena bom c4 lepas ni
Tribun Batam @tribunbatamid
KEPERGOK KENCAN, ARTIS CANTIK TAIWAN INI BILANG TIDAK HABISKAN MALAM BERSAMA PUTRA NAJIB RAZAK Kabar kencan Datuk Mohd Nazifuddin Najib, putra mantan Perdana Menteri Malaysia Najib Razak, dengan aktris cantik Taiwan Celia Chang, jadi sorotan... batam.tribunnews.com/2018/07/08/tep…

Celia Chang membenarkan kencan tersebut namun menolak jika disebut dia bermalam bersama dengan putra Najib Razak, Nazifuddin, sebagaimana laporan Apple Daily, media TaiwanJumat (6/7/2018).

Media itu sebagaimana dikutip dari The Star, menyebutkan bahwa Celia dan Nazifuddin terlihat berbagi dua botol anggur merah di sebuah restoran, sebelum melakukan perjalanan ke panti pijat.

Selanjutnya, mereka menikmati makan malam diterangi cahaya lilin, pergi ke sebuah pub selama dua jam dan kemudian naik taksi ke hotel pada pukul 1 pagi.

Dalam laporan lanjutan, portal berita Taiwan memuat pernyataan Celia, yang mengklaim bahwa mereka hanya minum di bar hotel tempat Nazifuddin menginap.

Dia kemudian naik taksi untuk pulang setelah itu dan tidak menghabiskan malam bersama putra mantan Perdana Menteri Malaysia tersebut.

Mya Zara @Myazara123
@adzman86 @NajibRazak Bapak dulu training kat PD jew.. lepas tu baru kembangkan bakat dia kat monggolia..
Load Remaining (3)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.