1
ꙄꙄ @syvzwvn
Mansplain / manˈspleɪn (of a man) explain (something) to someone, typically a woman, in a manner regarded as condescending or patronizing. ie: -"I'm watching a guy mansplain photography to his crush" pic.twitter.com/60t2ctTM2B
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
ꙄꙄ @syvzwvn
@AidaSue Gambar dia ada style tersendiri. Katanya.
🧚🙏 Be Kind To Me 2019🙏🐙 @gmxn_
@syvzwvn "Kalau tweak sikit nanti jadi lawa macam ni" Hejwheheuwjsjiwh 😂😂😂🤣😂
Ahmad Always-On @moonsyi
@syvzwvn >low light > matahari depan2 mata LMAO.
hxsm @hxsm
@syvzwvn normally aku tak gelak lah but this guy i've seen him around enough to say HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHA WHAT A PRETENTIOUS COCKNOZZLE
hxsm @hxsm
@syvzwvn kawan @napiez lah! selalu ber-argue bersama. aku lalu tepi gelak kat dia ja, rasa macam tengah tengok argument circa 2007
ꙄꙄ @syvzwvn
@hxsm @napiez Hahhha... Patut pun macam pernah nampak kat TL
ig : artdeep @artdeep
@syvzwvn @hxsm @napiez mula2 gitu la.pastu DM mintak gambar langit. 'eh langit je,you x de ke ?' kah

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.