7
Login and hide ads.
Nayeam @naim_nayeam
500 Rt aku buat tutorial pic.twitter.com/P6cqk8YwE2
 Expand pic
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
First thing download ini app okay ✨😆 pic.twitter.com/3cWc3uF9V2
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
Second korang perlukan gambar background dia belakang . pic.twitter.com/pslDk6AuUH
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
Download fake bokeh di google selepas tuh pic.twitter.com/BLt2A0bfLX
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
1) Selepas pilih gambar 2) Pergi di tools dan tekan double exposure 3) Selepas itu tekan gambar yang ada (+) 4) Disitu anda pilih gambar fake bokeh yang korang dah download dekat google pic.twitter.com/QpqsUwJ125
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
5) Okay selepas itu pilih lighten supaya gambar yang kita pilih tuh nampak jelas (seperti di gambar) 6) Tekan button yang ada gambar anak panah dekat dengan button (i) 7) Pilih View edits 8) Sampai di views edits ,tekan gambar berus seperti di dalam gambar pic.twitter.com/6a9hns8Eu7
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
9) Okay kat sini korang tekan button gambar bulat tuh dan lepas tuh korang boleh hilangkan bulatan yang ada pada objek . (caranya anda lorek je dan anda boleh adjust , tapi kat sini korang just pilih 0 dan 100 sahaja , tapi ikut kreativiti korang pic.twitter.com/RSZ8zm3qL2
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
Then siap dan anda boleh download just tekan export dan ada button save pic.twitter.com/yCDarbqe0C
 Expand pic
 Expand pic
Nayeam @naim_nayeam
Ke ada yang susah nak dapatkan background belakang , aku buat tutorial nak gelapkan background belakang ✨ Maaf tao separuh2 😂 kalau tak faham boleh dm i will help okay pic.twitter.com/wSOdLOtaN9
Nayeam @naim_nayeam
Ni FAKE BOKEH kalau ada yang anda berkenan , kalau takde cari di google ✨ pic.twitter.com/fgRKN8oErY
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
 Expand pic
afiq @afiqayubeidris1
@naim_nayeam @itstheheck ni first try buat mcm yang dlm tutorial. thank you untuk tutorial yang sangat membantu☺️☺️ pic.twitter.com/hM5S2ZpPnc
 Expand pic
Login and hide ads.