11
D. L. Khairina @khairinadiar
Wah ternyata mbak yang itu kalau marah-marah kasar juga, ya. Aku gak nyangka. 😳
Nabil @nblnndf
@khairinadiar Eh ini mba selebgram hijaber itu bukan? :/
Nabil @nblnndf
@khairinadiar Aku sih udah ga kaget, dia kan memang emosian. Dan beberapa pendapat dia kaya agak nganu .-.
Tubir Face @tubirfess
Aanyone wanna tell me what happened with 9/tas4v? And her cancelation party?
Dewa @wacanaforever
@tubirfess So, apparently, someone sexually harassed her on Instagram by using Helmi photo as his DP. But it is actually not him. But she didn't do any further research and she just post something on her blog based on tantrums and false accusations to Helmi. Helmi, on the other side,
Dewa @wacanaforever
@tubirfess Asked her for a clarification. Which leads to a fight in DM, well, it is not a fight actually because the only one who threw heavy tantrums was her. The point is, she falsely accuse someone, writing his name on her blog, and doesn't even want to apologize. Just because-
Dewa @wacanaforever
@tubirfess -she thinks that she doesn't have to as long as the sexual harasser used Helmi's face as his DP.
Dewa @wacanaforever
@tubirfess For further information, you can check @/HelmiAkbarW's Instagram Story. I am pretty sure that he is still having those screencaptures there. Until then, have a good day.

Instagram Story dari Helmi menjelaskan kasus ini dari sisinya…

d @sulkjams
@askmenfess Mon maap dia udah irrelevant dari yang dia komen2 soal how rich people spend their money, and issue barusan ni bikin gw makin turn off bgt liat dia wkwk pic.twitter.com/0boqoysz9W
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
d @sulkjams
@askmenfess I am mad as well when I know she was harassed but I think the way she let all of her anger out in some guy whose pic was used by the harasser itu unnecessary bgt loh. Si kak Helmi ini jg dirugiin and di sini dia mnt tolong jg baik2 ya knp gitanya ky gt deh pic.twitter.com/xqKqrwLEzb
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
d @sulkjams
@askmenfess see for yourself deh nih panutan lo semua pic.twitter.com/sw7zna91fO
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
d @sulkjams
@askmenfess and her tweets.. are those necessary? hHhhhhh talk about problematic. pic.twitter.com/1ce9hyDKYS
Expand pic
Expand pic
Expand pic
Expand pic
d @sulkjams
@askmenfess by the way, before u all come at me i’d like to say that gue juga gak seneng sama sekali kok pas tau that she was sexually harassed, gue seneng dia berani speak up. yang bikin gue kesel sm dia ya cm masalah di atas.
` @ebulliencie
@spuaghetti @I27cult @askmenfess ntar dulu, cmiiw ya, jadi ini si gita anuin sama org di ig yg pake fotonya si helmi lalu si gita nyebar itu di ignya dia. Lalu helmi ini konfirmasi ke gita kalo itu bukan dia tp si gita malah merasa disudutkan dan berakhir dengan percakapan useless di atas? gt ga sih?
mutuals cek pinned twt 📌 @pluvyophile
@tubirfess She was so r00de I never thought she’d be like tHAT MAN
mutuals cek pinned twt 📌 @pluvyophile
@elixierr @tubirfess I never knew her like I don’t watch her videos but I thought she’s an influencer? I know we ain’t perfect or something like that but it’s just— came out of nowhere.. I mean it’s just....wow🤔
shnolsk🇮🇩 @shnolsk
@pluvyophile @tubirfess What did we expect from internet sih ya soalnya di mata gw tuh dia (mungkin) tidak pernah berkata kasar atau emg manusia gaada yg sempurna sih wlpn dia enfluenser juga wkwkw:(
mutuals cek pinned twt 📌 @pluvyophile
@elixierr @tubirfess Bikin kaget sih tbh pas cek ig story si mas mas itu tuh kayak yang?? Wait?? Dia bilang nyet?? Terus aku balik dari awal dan mas mas itu ngomongnya kalem banget da ngga kayak ngajak berantem tapi dibalesnya kayak ngajak berantem

Penjelasan Gita Savitri soal kejadian ini. Gita menyalahkan @dorippu yang ia tuduh telah "nge-blow up" masalah antara Gita dan Helmi.

Load Remaining (38)

Comment

No comments yet. Write yours!

Login and hide ads.